DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Coşkuyla Karşılandı

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Coşkuyla Karşılandı

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bilecik Belediye Başkanlığı adayı olarak görev alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te coşkulu bir biçimde karşılandı.

Belediye Sarayı Bahçesinde vatandaşlarımıza seslenen Başkan Selim Yağcı, burada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kendisini karşılayanlara teşekkür eden  Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Değerli kardeşlerim. Böyle soğuk bir akşamda yüreğinizin sıcaklığını ortaya koyarak buraya teşrif ettiğiniz için böyle güzel bir anı sizlerle paylaşma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bilecik’in siyasi tarihinde bir ilk olarak çok ağır bir siyasi sorunluluğu üstlenmiş bulunmaktayız. Yeni hedeflere yürüyüş yolculuğunun başlangıcı ve bize inanıp güvenip bu yolculukta bizi kaptan tayin eden “Selim sen 2023 hedeflerine Bilecik’i taşıyacak kişisin ” diyerek, büyük ve ağır bir sorumluluk veren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hükümetime ve partimin tüm yetkililerine çok teşekkür ederim.Yıllar geçtikçe sorumluluğumuzun arttığını biliyorum. Tabi ki bu güveni layık olmak ve halkımızı seçimlerde gönüllerine girerek yeniden onların güvenini kazanmak, ondan sonra halkımız ile birlikte onlara daha iyi hizmet etmenin mutluluğunu hepimiz yaşayacağız. İnşaallah 15 yıllık bir hizmetin sonuna geldiğimizde, 2004 yılında hedeflediğimiz yere ulaşan bir Bilecik’i ortaya koymak istiyoruz.”

”BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Selim Yağcı, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek, şöyle devam etti:

”Ben siyasete başladığım günden itibaren, hep şunu dedim. ‘Siyaset,  rekabet ve iddia işidir. Siyaset, gönlünde bu istek ve heyecanı taşıyan kişilerin ‘ben varım’ dediği bir ortam. Onun için siyasette yarışma zamanını, barışma zamanını ve çalışma zamanını çok iyi bilmek gerekir. Biz tatlı bir rekabet içinde partimize adaylık başvurusunda bulunanlarla yarıştık. Ben bu anlamda aday olan tüm arkadaşlarımı huzurlarınızda tebrik ediyorum, kutluyorum ve ‘yolları açık olsun’ diyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, başta partimizin tüm kurum ve kuruluşları ile milletvekilimiz olmak üzere, il başkanı, ilçe başkanı, il ve belediye meclis üyelerimizle, yönetim kurullarının tüm üyeleri, mahalle temsilcilerimiz ve delegelerimizle birlikte üzerimize yüklenen bu emanet ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü davamız ulvi bir dava. Bu dava Türkiye’yi muassır medeniyetler seviyesine yükseltmek ve Bilecik’i bu yarışta geride bırakmadan ileriye götürmektir. Bu davada kırgınlıklar ve küskünlükler olmaz. Birlik ve beraberlik içinde en iyi yere getirmektir.” dedi.

Selim Yağcı, daha sonra gelenlerle kucaklaşarak, sohbet etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.