DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI;

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”TEMEL DÜŞÜNCELERİ VE YAŞAM ŞEKLİ ALÇAKLIK VE HAİNLİK ÜZERİNE KURULU OLAN PKK TERÖR ÖRGÜTÜ VE DESTEKLEYİCİLERİ HİÇBİR ZAMAN KAZANAMAYACAK”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıların zırhlı askeri araçların geçmesi sırasında patlatılmasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında; ”Temel düşünceleri ve yaşam şekli alçaklık ve hainlik üzerinne kurulu olan PKK terör örgütü ve destekleyicileri hiçbir zaman kazanamayacak” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

Hayat hamurlarında hainlik, bölücülük, alçaklık olan terör örgütü son zamanlarda sıkça gerçekleştirdiği gibi yine Mehmetçiğimize yönelik alçak bir saldırıyı gerçekleştirdi. Hava şartların olumsuz olması nedeniyle hain saldırıda kaç Mehmetçiğimizin şehit olduğu ya da durumları hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte, bu haber askerlerimizin yakınları ile bizleri şimdiden derin bir üzüntüye sevk etti. Ülkemiz üzerinde adeta kara bir leke olarak görülen ve her seferinde aramızdaki birlik ve kardeşliğe kurşun sıkan PKK terör örgütü, her zaman belirttiğimiz gibi destekçilerini, işbirlikçilerini sevindiremeyecek ve bu birlik ve kardeşliği bozamayacaktır.

Her bir köşesi kadim topraklar olan ülkemizde bizler Bilecik’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü bu tür hain saldırılar nedeniyle buruk bir şekilde kutluyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki, yaklaşık 100 yıl önce ülkemizin her bir köşesini işgal eden düşmanlar ve hain eller bu topraklar üzerindeki arzularını yerine getirememişlerdir. Bugün sergilenen bu hain ve kalleşçe saldırılar, bu arzunun birer parçası olarak görülmelidir. Türk Milleti na sıl ki vatanını dün korumuş ve işgalcileri bozguna uğratmış ise yine aynı inanç ve vatan sevgisi ile kahraman ordumuz ve güvenlik güçlerimiz bu hain ellerin çabalarını boşa çıkaracak ve onları bozguna uğratacaktır.

Şanlı Osmanlı Devleti’nin kuruluş toprakları olan Bilecik’imizin düşman işgalinden kurtuluşunu buruk bir şekilde kutladığımız bu günde gerçekleştirilen kalleşçe saldırıda şehit olan askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyor, hain saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Kahraman şehit ve gazi ailelerimizin bu acıya karşı, vatanlarına olan sevgi sayesinde dik duracağına olan inancımla kendileri ve Türk Milleti için Yüce Allah’tan sabrı cemiller niyaz ediyorum.

Milletçe başımız sağolsun, kardeşliğimiz daim olsun, bunu yapanlara ve destek olanlara lanet olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.