DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
ALTIN
2.429,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediye Başkanı Şahin’in Yeni Normalleşme Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Şahin’in Yeni Normalleşme Mesajı. Belediye Başkanı Semih Şahin, yeni normalleşme sürecinde iş yerlerini açan esnafa ilişkin yaptığı açıklamada şu ana kadar olduğu gibi ellerinden gelen imkanlarla esnafın yanında yer alacaklarını belirterek, ‘’Yeni normalleşme sürecinde bütün esnafımıza hayırlı ve güzel kazançlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, belirli saatler ve günler dahilinde de olsa esnafın kapılarını açmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Belirtilen yeni bir kararname ile esnafımız belirli gün ve saatler dahilinde iş yerlerini açabilecekler. Vatandaşlarımız ve esnafın, salgınla mücadelede belirlenen kurallar çerçevesinde alışveriş yapmaları ve hareket etmeleri, bu kötü günleri bir an önce atlatmamıza büyük katkılar sağlayacaktır. Uzunca bir dönemdir pandemiden en çok zarar gören esnafımız, kısıtlı da olsa çalışmaya başladılar. Biz de onlar zor durumdayken elimizden gelen imkanları sunmaya çalıştık. Şimdiye kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da vermeye çalışacağız. Bilecik Belediyesi olarak ramazan ayı öncesinde olduğu gibi ramazan ayında da yaklaşık 2 bin adet gıda koli yardımını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yanı sıra iş yerlerini kapatan ve çalışamayan esnaf ile çalışanlarına dağıttık. Kapandıktan sonra kapılarını tekrar açan bütün esnafımıza iş hayatlarında başarılar diliyorum. Biz bütün destekleri vermeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin açıklamasında ayrıca ‘’Esnafımıza yönelik desteklerimiz devam edecek’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Pandemi sürecinde iş yerlerini açamayan esnafımıza gerek su ücretleri konusunda gerek kira konusunda Belediye Başkanlığımız imkanları ve yasal düzenlemeler çerçevesinde gerekli katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da esnafımızı koruyup kollamaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.