DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
ALTIN
2.431,59
BIST
9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a Doğum Günü Sürprizi

Belediye Başkanı Nihat Can’a Doğum Günü Sürprizi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a bir akşamda iki doğum günü sürprizi yapıldı.

İlk olarak Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programın ardından Belediye Başkanı Nihat Can’ın ailesi ve çalışma arkadaşları üzerinde ”CAN’la başla İlk günkü HeyeCAN’la” yazan AK Parti logosunun bulunduğu pasta ile sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. Hemen ardından Hürriyet Mahallesi sakinleri ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a arkadaşları burada da sürpriz bir doğum günü kutlaması organize etti.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Hürriyet Mahalle Konağında AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Hürriyet Mahallesi Teşkilatı ve mahalle sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında belediye çalışmaları ve projelerini anlatırken, bir yandan da mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can için hazırlanan doğum günü pastası arkadaşları tarafından getirildi. Pastanın üzerindeki mumları söndüren Belediye Başkanı Nihat Can, kutlamaları kabul etti. Belediye Başkanı Nihat Can, ”Gerek sosyal medyada ve gerek telefonda güzel mesajlarıyla yaşamımıza anlam katan çok değerli dostlarıma, hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma hoş sürprizleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Rabbim sağlık ve sıhhat ile daha nice yıllar şehrimize hizmet etmeyi nasip etsin. Gönül Belediyeciliği ile şehrimizi hep birlikte yönetelim.”dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın 53 yaşını doldurduğu öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.