DOLAR
32,5548
EURO
34,9380
ALTIN
2.443,23
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Osmangazi Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Osmangazi Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Nihat Can, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği istişare toplantısında; ‘’Bilecik’imiz için büyük hedefler ve ideallerimiz var’’ dedi.

Her gün bir başka mahallemiz sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Osmangazi Mahallesi sakinlerini dinledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, SKM Başkanı Ufuk Çakmak ve mahalle sakinlerinin olduğu toplantıda Osmangazi Mahallesi ve Bilecik için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Çok değerli vatandaşlarımızı dinlemeye, dertleriyle dertlenmeye devam ediyoruz. AK Parti Teşkilatımız ve Osmangazi Mahalle sakinlerimizin katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla tevazu, samimiyet ve gayretle şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Başkalarının hayal dahi edemeyeceği birçok şeyi bizler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İnşallah Bilecik’imiz için daha yapacak çok güzel çalışmalarımız olacak ve Bilecik’imiz için büyük hedefler ve büyük ideallerimiz var’’ dedi.

Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve SKM Başkanı Ufuk Çakmak ise yaptıkları konuşmada, 31 Mart seçimlerinde partileri için destek talebinde bulundular.

Vatandaşlarla çay içen ve sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindekiler, mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.