DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik Belediye Başkanı Kaya Çalışanlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Kaya Çalışanlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Vadi Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftarda Başkan Sadık Kaya, iftar sonrasında çalışanlarla çay içerek sohbet etti.

İftar öncesinde çalışanları selamlayarak, sohbet eden Başkan Mustafa Sadık Kaya, iftar davetine katılan tüm çalışanlara teşekkür ederek, ‘’İftar sofrasında bir araya geldiğim için çok mutluyum. Ayrıca sizleri mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Her birinizin çok değerli olduğunu ve Bilecik için çalıştığını düşünüyorum. Umarım bundan sonraki çalışma hayatınızda da mutlu bir şekilde Bilecik’e hizmet edersiniz. Hepimizin amacı Bilecik için faydalı bir şeyler yapmaktır. Gelecek yeni yönetimle birlikte Bilecik için çalışmaya devam edeceğinize inanıyorum. ’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.