DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI CAN, KENT BAŞKAN DERGİSİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN YEREL YÖNETİMLERDE YAPMIŞ OLDUĞU BİRÇOK GÜZEL ÇALIŞMA DOLAYISIYLA KENT BAŞKAN DERGİSİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te gerçekleştirilen ve 42 belediye başkanının ödül aldığı programda; Kent Başkan Dergisi ödülünü; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 42 büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden katılan belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdik.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yerel yönetimde önemli hizmetlere imza atmış belediye başkanları ödüllendirilirken, Belediye Başkanımız Nihat Can da Bilecik’te gerçekleştirdiği birçok güzel çalışma dolayısıyla Kent Başkan Ödülüne layık görüldü.

Ödülünü Eski Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun elinden alan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları kaydetti:

‘’Bilecik Belediyesi olarak bugün güzel ve önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptık. Serhat Şehirleri Van ve Edirne’den, Antalya’ya; Kütahya’dan Yozgat’a ülkemizin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Yerel Yönetimlerde güzel ve örnek projelere imza atan Belediye Başkanlarımız ödüllerini aldılar. Yurdumuzun değişik şehirlerinden, Dirilişin Şehri Bilecik’imize gelen bütün konuklarımızı ağırlamanın mutluluğu ile törenimizi teşrifleri ile onurlandıran devlet, parti büyüklerimize ve bütün katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kent Başkan Dergisi Ödül Töreni’nin ilimizde organize edilmesinde katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Bizler de Bilecik’li hemşehrilerimiz için gerçekleştirdiğimiz güzel çalışmaların nişanesi olarak bu ödüle layık görüldük. Cenabı Allah daha nice güzel çalışmaları vatandaşlarımızla buluşturmayı nasip etsin’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.