DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız Bizzat Denetledi

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız Bizzat Denetledi

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, şehir içi dolmuşları bizzat denetledi. Bir yolcu gibi dolmuşa binen Başkan Yardımcısı Yıldız, hem vatandaşların hem de dolmuş şoförlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Bilecik Belediyesi her alanda denetimlerine devam ederken örnek bir denetleme de Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’dan geldi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, bir yolcu gibi durakta bekleyerek şehir içi dolmuşa bindi. İlk duraktan son durağa kadar yolculuk yapan Hüseyin Yıldız, hem dolmuşları denetledi hem de vatandaş ve dolmuş şoförleri ile sohbet etti. Bu esnada vatandaş ve dolmuş şoförlerinin istek ve taleplerini de tek tek not alan Hüseyin Yıldız vatandaşlardan da büyük takdir topladı. Bilecikli vatandaşların daha kaliteli hizmet almaları için bu tür denetimlerin devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız; “Bilecik Belediyesi olarak hem Melek Başkanımız hem de bizler vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmeleri için özveriyle çalışıyoruz. Bu anlamda yetki alanımızdaki her alanda denetimlerimizi de devam ettiriyoruz. Şehirlerin nabzını en iyi dolmuş şoförlerinin tuttuğunu da çok iyi biliyoruz. Çünkü dolmuşlara kulak verdiğinizde aslında şehre kulak vermiş olursunuz. Bizler de vatandaşlarımızı dinlemek ve denetimlerimizi yapmak için böyle bir uygulama yaptık. Bu tür uygulamaların devam edeceğini de buradan belirtmek istiyorum.” sözlerini kullandı.

Vatandaşlar da böyle bir uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’a teşekkür etti.

Yorumlar

  1. Bilecikli dedi ki:

    Sn. Yıldız, dolmuşların her durakta durma zorunluluğu kaldırılmalı. Araç tıka basa dolu yine de her durakta duruyor. Zira, durmazsa pazartesi günleri kapalı pazara yapacağı seferlerinden iptal söz konusuymuş. Şoförlerin dile getirdiği bu yönde. Özellikle hastanenin acil girişindeki durakta tıka basa doldurmadan inmiyorlar. Nefes alınacak bir ortam kalmıyor.