DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik Barınakta Kış Ayları Nasıl Geçiyor

Bilecik Barınakta Kış Ayları Nasıl Geçiyor. Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki sokak hayvanları, çalıştırılan ısıtıcılarla ısınarak, kış mevsimini en güzel şekilde geçiriyor.

Başta sokak hayvanları kedi ve köpekler için sağlanan güzel imkanlar yanı sıra tilki, sansar, kuş türleri gibi onlarca yaban hayvanının da tedavi edilerek, doğal yaşam ortamına salındığı tedavi ve rehabilitasyon merkezinde yürekleri ısıtan bir uygulama gerçekleştiriliyor.

Yeni doğan kedi ve köpekler başta olmak üzere barınaktaki tüm hayvanlara sağlanan ısıtma sistemi, hayvanseverler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, gerçekleştirilen uygulama ile örnek bir çalışmayı ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Can dostlarımızı, yaz mevsiminin olumsuzluklarına karşı koruduğumuz gibi kışın da onların üşümemesi için çok güzel bir uygulama başlattık. Bölgemizde örnek bir tesis olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde şu ana kadar binlerce can dostumuzu misafir etmenin dışında yüzlercesini de tedavi etme imkanı bulduk. Bir diğer güzel uygulamamız da onların üşümemesi için yaptığımız ısıtıcı sistemidir. Gerek kedi bölümünde gerek köpek bölümündeki tüm barınaklarımızda ısıtıcı sistemimiz mevcut olup, can dostlarımızı kışın soğuklarından bir nebze de olsa korumaya çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.