DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik Atık Su Arıtma Tesisi Tamamlanmak Üzere

Bilecik Atık Su Arıtma Tesisi Tamamlanmak Üzere

Atık Su Arıtma Tesisi tamamlanmak üzere Bilecik Belediyesi tarafından kente kazandırılacak Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından karasu mevkiinde gerçekleştirilen proje ile ender yapılan çalışmalardan birine daha imza atarak, hem çevre adına hem Bilecik adına güzel bir projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacak.

Yapıldığı tarihten itibaren 80 bin kişilik bir nüfusun atık suyunu temizleyebilecek kapasitede olan tesisler, günlük 9 bin litre atık suyu temizleyerek, kullanıma ve doğaya tekrar salınacak.

2014 yılının ikinci yarısında hizmete girecek olan Atıksu Arıtma Tesisi, yüklenici firma tarafından 1 yıl işletilerek, 2015 yılında Bilecik Belediyesi’ne devredilecek.

8 milyon 170 bin Lira sözleşme bedeli olan dev tesisler, hizmete girdiğinde Bilecik, ender yapılan ve büyük hizmetler veren bir projeyi kazanmış olacak.

Yapımına hızla devam edilen Atıksu Arıtma tesisi hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, büyük bir projeyi Bilecik’e kazandırdıklarını belirterek şunları söyledi:

”Herzaman söylediğimiz gibi biz yapacaklarımıza söz verip, söz verdiklerimizi de yerine getiren bir anlayış içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda söz yerine icraat yapıyoruz. Bazıları yapılanları karalamak adına aslı olmayan sözler ile vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmeye gayret gösterseler de, bizler söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin olumsuz söylemlere değil; kendilerine umut verecek ve güvenlerini arttıracak projelerin şehre kazandıracağı faydalarla meşgul olmalarını ve gönüllerini ferah tutmalarını arzuluyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.