DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dernek mesajında şunları kaydetti;

“Türkiye Cumhuriyeti emperyalizmi yenilgiye uğratmıştır”

Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizmin yenilgiye uğratılmasının bir sonucudur. Bu sonucu içine sindiremeyen EMPERYAL GÜÇLER bilhassa 1950’lerden itibaren çok partili siyasi yaşam sürecinde siyaset eliyle gizli hedeflerine ulaşma çabalarını aralıksız sürdürmüşlerdir.

Ülkemiz üzerine tezgâhlanan oyunlardan biri de YENİ TARİH YAZMA çabasıdır.

YENİ TARİH YAZARAK:

1) Kurtuluş ve Kuruluş süreci yok sayılmaktadır.

2) Eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları görmezden gelinmektedir.

3) Ulusal kimliğimiz, öz benliğimiz bilinçli bir şekilde zayıflatılmaktadır.

4) “keşke Yunan kazansaydı“, “Sevr Antlaşma değildir“, “Lozan yanlıştır” söylemleriyle açığa çıkan YENİ TARİH YAZMA çabaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğine çok net bir saldırı olup, EMPERYAL AMAÇLARA hizmet etmekten başka bir hedef de taşımamaktadır.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetimi, Kurulları, tüm Şubeleri ve üyeleriyle bir ve bütün olarak; bizlere inanan ve güvenen milyonlarca yurttaşımızla omuz omuza YENİ TARİH YAZMA heveslerine asla ve asla geçit vermeyeceğiz.

Çünkü bizler biliyoruz ki; Hiç bir millet yoktur ki kendi öz benliğinden ve kendi tarihsel gerçeklerinden koparılmış olarak yaşıyor olsun. Bu mümkün değildir…

Ağustos ayı Türk Tarihimiz açısından önemlidir. 26 Ağustos‘ta Büyük Taarruz başlamış ve 30 Ağustos‘ta Büyük Zaferle sonuçlanmıştır.

26 ve 30 Ağustos olmasaydı, en önemlisi de bu zaferlerin ve Cumhuriyetimizin yaratıcısı Büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmasaydı, bugün dini günlerimizi ve bayramlarımızı da kutluyor olamazdık.

Bu duygularla, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramımızı içtenlikle kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm yol arkadaşlarını, Derneğimizin Kurucusu Büyük Hukuk ve Dava Adamı Prof.Dr. Muammer AKSOY ve şahsında tüm devrim ve demokrasi şehitlerimizi, Derneğimize emek vermiş fakat aramızdan fiziken ayrılmış tüm örgüt emekçilerimizi, Devletimiz ve milletimizin geleceği için canlarını seve seve veren tüm emniyet mensupları evlatlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve hürmetle anıyoruz. Onlara minnettarız, ruhları şad olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.