DOLAR
32,4447
EURO
34,7522
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK AK PARTİ TEŞKİLATLARI BOZÜYÜK’TE BULUŞTU

Bilecik AK Parti Teşkilatları il genelinde ilk kez düzenlenen “AK Parti Teşkilatları Kaynaşma Pikniği”nde bir araya geldi.
Ev sahipliğini Bozüyük AK Parti ilçe Teşkilatının yaptığı organizasyonla Türbin mesire yerinde bir araya gelen Bilecik AK Parti Teşkilatları bir taraftan geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin stres ve yorgunluğunu atarken bir taraftan da kaynaşma fırsatı buldu. Bilecik genelinde Bilecik Merkez ve tüm ilçe teşkilatlarının yoğun bir katılım gösterdiği piknikte çocuklar da kendileri için düzenlenen eğlenceli yarışmalarda sürpriz hediyeler kazandı. Önümüzdeki yılda düzenlenmesi planlanan “AK Parti Teşkilatları Kaynaşma Pikniği”ne Bilecik Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ, AK Parti İl Başkanı Ramazan KURTULMUŞ, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat CAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile partililer katıldı.
Gün boyu çeşitli etkinliklerin yer aldığı piknikte konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ “yakın zamanda iki seçim geçirdik Türkiye’de Allah’a şükür her iki seçimden de alnımızın akı ile çıktık. Bu anlamda Bilecik’li hemşerilerimize ve tüm milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. 12 seçim geçirmemize rağmen eğer referandumları da katarsak her seçimde AK Parti kadroları milletin desteğini almaya devam ediyorsa bilin ki doğru şeyler yapıyoruz, yaptıklarımızı milletimize tasdik ettiriyoruz. Bu anlamda şükretmemiz lazım, Allah’a şükür 12 yıllık dönem zarfında yapılamayanlar yapıldı. Artık yeni Türkiye’yi inşa etme zamanı. Evet 12 yıllık dönem zarfında pek çok sorunla boğuştuk, pek çok sıkıntıyı bertaraf etmek için uğraştık, inşallah yeni dönemde yeni kadrolarımızla birlikte yeni Türkiye’yi inşa etme anlamında daha gayretli çalışma, daha azimli çalışma zamanı. Birileri diyor ki ak parti olarak ak parti kadrolarında bu geçiş dönemlerinde sıkıntı olacak, bir fetret dönemi yaşayacaklar, bölünecekler, birbirlerine girecekler, parçalanacaklar, zafiyete uğrayacaklar gibi ham hayal peşinde koşabilir. Biz sorumluluklarımızın farkındayız. Nasıl bir sorumluluk üstlendiğimizin farkındayız, bu kadrolar olarak tarih yazma sorumluluğumuzun farkındayız. Mesela bu dava senlik benlik dava değil bunun farkındayız. Allah’ın izniyle biz büyük hedefler koyduk. Kimsenin aklına gelmeyeni, hayal bile edemediği şeyleri Allah’a şükür gerçekleştirdik. 2023 dedik 2053 dedik 2071 dedik bunlar insan ömrüyle tek bir kişinin yapabileceği tek bir kadronun yapabileceği şeyler değil. Dolayısıyla AK Parti olarak biz bu hedeflere ulaşmada, yeni Türkiye’yi inşa etmede yeniden büyük medeniyetimizi inşa etmede kendi içimizde de sağlıklı bir değişim, sağlıklı bir dönüşüm gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız göreve başladıktan sonra, Sayın Başbakanımız göreve başladıktan sonra yeni kabine yeni yönetim ve inşallah ondan sonra göreceksiniz Türkiye’de bu değişim hızlı bir şekilde devam edecek. Ve inşallah 2023 hedefiyle Türkiye dünyanın en büyük 10 ülkesinden birisi olacak. Ve inşallah 2053’te de bizim hayalimiz dünyanın en büyüğü olmak. Bunlar olur mu? Sonuçta benim üzerime düşen Bilecik milletvekili olarak yapmam gereken neyse ben onu yapacağım, il başkanımız onu yapacak belediye başkanı, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımız teşkilatlarımız olarak biz üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
2002 yılından itibaren girilen tüm seçimlerde oy oranının arttığını ve son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bilecik il genelindeki oy oranının %51 olduğuna dikkat çeken POYRAZ “bu ne demek? bu şu demek : biz Bilecik teşkilatı olarak birlik ve beraberliğimizi devam ettirelim, 8 ay 10 ay sonra seçim var ve Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimde Bilecik’te var olan 2 millet vekilliğinin ikisini de biz inşallah AK Parti olarak alacağız. Bunda asla tereddütümüz yok. Çünkü inanın şartlar zaten şu anda AK Partiye doğru yönelmiş vaziyette. Umud ederiz ki muhalefette bundan ders çıkartır, umud ederiz ki muhalefette milletimizle birlikte siyaset yapma anlayışına sahip olur , halka rağmen siyaset yapılamayacağını anlar, tabi bu bizim Türk demokrasisi için bir temennimiz, illa muhalefeti de ıslah edeceğiz illa muhalefeti de düzelteceğiz diye iktidar olarak AK Parti olarak böyle bir sorumluluğumuzda yok. Öylede bir iddaada da bulunmuyoruz, bizim tek iddiamız var, tek hayalimiz var, milletimizle birlikte yeniden büyük Türkiye’yi yeniden büyük medeniyetimizi inşaa etmek. Muhalefet bu anlamda milletle birlikte siyaset yapar, ülke yararına siyaset yaparsa eminim ki bu işten hem Türkiye kazanacak hem muhalefet kazanacak” dedi.
Bilecik AK Parti İl Başkanı Ramazan KURTULMUŞ’da yaptığı konuşmasında bu organizasyonu bahar ayında yapmak istediklerini fakat hava şartları nedeniyle yapamadıklarını, bu güne nasip olduğunu belirterek “inşallah bundan sonra her yıl bahar ayında yapacağız” dedi. İl Başkanı KURTULMUŞ konuşmasının devamında “ben il başkanlığında 6 seçim de görev yaptım. Sizlerle birlikte 6 seçimin sonunda hedeflediğimiz noktaya, son yaptığımız cumhurbaşkanlığı seçiminde ulaştık. Partimizin genel seçimlere katıldığı 2002 yılında oy oranımız % 24’ dü. O zamandan bu zamana % 30’lara % 40’lara ve en sonunda % 50’nin üzerine çıkmayı rabbim bizlere nasip etti. Neticede 30 mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarıyı cumhurbaşkanlığı seçiminde %51’lere çıkararak taçlandırmış olduk. Biz bundan sonraki seçimlerde millete mâl olmuş kişiler ile milletimizin önüne çıkarsak % 51’in üzerine çıkarak 2 milletvekilliğini de Allah’ın izni ile alacağız. Ben yerel seçimlerde başarılı sonuçlar alarak görevi başında olan başkan arkadaşlarıma meclis üyelerimize ve İl Genel Meclis Başkanı da başta olmak üzere bu arkadaşlara bir kez daha bu sorumluluğun onların omuzlarında daha fazla olduğunu hatırlatmak istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.