DOLAR
32,3135
EURO
35,1078
ALTIN
2.280,24
BIST
8.939,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’tan Açıklama

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’tan Açıklama

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, dün akşam saatlerinde Bozüyük İlçemizde yaşanan  ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı hedef alan broşürlerle ilgili bugün bir basın açıklaması yaptı, açıklamasında Başkan Fatih Bakıcı’nın her zaman arkasında olduklarını, olacaklarını söyleyen  Karabıyık şunları kaydetti;

Yerel seçim süreci başladığı günden bugüne kadar il genelinde AK Parti Bilecik ailesi olarak seçimlerin tansiyonunu yükseltecek, atmosferi gerecek açıklamalardan ve beyanlardan kaçındık. Bizler 1 Nisan sabahı bugün rakip olduğumuz kişiler ile yüz yüze geleceğimizi, diğer adaylara destek veren seçmenlerinde bizim hemşehrilerimiz olduğunu unutmadan seçim kampanyamızı yürütmeye çalıştık ve kalan günlerde de çalışacağız. Seçim gününe kadar ağzımıza gelen her lafı söyleyip, seçimden sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı samimiyetsizlik bildik.

Dün gece Bozüyük İlçemizde başarılı Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ yı hedef alan ve siyaseti belden aşağıya çekmeye çalışan korsan kağıt parçaları ilimiz siyasetine hiç yakışmamıştır. Son derece üslubu çirkinleştiren ve maksadını aşan kağıt parçalarını hazırlayanları ve dağıtanları kınıyor, sürecin takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum.

Son olarak söylemek istiyorum ki;
Kazanmanın da bir adabı vardır kaybetmenin de!
Unutmayınız ki hepimizin bir eşi, çocuğu ve ailesi var. Medeni cesaretleriyle binlerce kişinin karşısına aday olarak çıkabilen, büyük fedakarlıklarla ailelerine ayıracakları vakti şehrine, hemşehrilerine ayıran tüm adayları tebrik etmemiz gerekirken bu tarz çirkin saldırılar yakışık olmamıştır.

Ne olursa olsun şu bilinmelidir ki;

Biz sonuna kadar Fatih Bakıcı’ nın yanındayız,
O bizim için Bozüyük’ ün Fatih’ idir.
Ve her zaman öyle kalacaktır…

Saygılarımla.

Fikret Karabıyık

Ak Parti Bilecik İl Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.