DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Bilecik 5 Günlük Hava Tahmini

Bilecik 5 Günlük Hava Tahmini. Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir’den alınan verilere göre, Bilecik’te 5 günlük hava tahmini nasıl olacak?

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir verilerine göre akşam saatleri Kütahya, Bilecik, Eskişehir’in batısı ve Bursa’nın doğusu mevzi sağanak yağışlı geçeceği; yağışların geceden itibaren kesileceği ve yarın öğle saatlerine kadar parçalı ve az bulutlu geçeceği; yarın öğle saatlerinden itibaren ise yine mevzi sağanak yağışlar tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın ise Eskişehir çevrelerinde kuzey ve batı, diğer yerlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

Bilecik 5 Günlük Hava Tahmini

Salı günü Bilecik il genelinde yer yer sağanak yağış beklenirken, Çarşamba günü ise yine il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin diliyor.

Perşembe günü il merkezi parçalı bulutlu, ilçelerde yer yer sağanak yağış, Cuma günü il genelinde az bulutlu ve parçalı bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, Cumartesi günü ise İnhisar ve Osmaneli’de hava sıcaklığının  35 °C’nin üzerinde olması tahmin ediliyor.

Bilecik 5 Günlük Hava Tahmini

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.