DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik 2020 Yılına Böyle Girdi

Bilecik 2020 Yılına Böyle Girdi. Vali Bilal Şentürk, yeni umutlarla karşılanan 2020 yılının, tüm insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak, güzel günler getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Hatice Dost ve Stajyer Vali Selcan Deniz ile birlikte ilk olarak huzurevi sakinleri ile çocuk evinde ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, 2020 yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Daha sonra yılbaşı gecesi herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Ertuğrulgazi Polis Merkezinde ve uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçlerini 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile birlikte ziyaret eden ve polis teşkilatının yeni yılını telsizle kutlayan Vali Şentürk, şunları ifade etti:

”Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle yeni yılınızı kutluyorum. Milletimizin birlik ve beraberliği, huzur ve güveni için 24 saat zaman ve mekan gözetmeden özveriyle yürüttüğünüz hizmetler için teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği bizim için çok değerli ve önemlidir. Öncelikle kendi güvenliğiniz son derece önemli. Size güvenen ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların zor anlarında yetişen, özveriyle görevini severek ifa eden emniyet, jandarma ve bekçilerimize teşekkür ediyoruz. 2019 yılında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, 2020 yılının da aynı şekilde geçmesini diliyor ve asayişi sağlama konusundaki görevlerinizi özveriyle yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyor ve yeni yılınızı kutluyorum.”

Bilecik’te 2020 yılının ilk bebekleri

Bilecik Devlet Hastanesi ziyaretinde de bulunan Vali Şentürk, 2020 yılının biri kız diğeri erkek bir dakika ara ile dünyaya gelen Bilecik Merkezde 2020 yılının ilk bebekleri Ahmet ve Ceren’i ziyaret etti.

Vali Bilal Şentürk, 2020 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen iki bebeğin ailelerini tebrik etti.

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Üçkardeş, 112 Acil Servisi Başhekimi Dr. Selman Abidin ile Bilecik Devlet Hastanesini ziyaret ederek 2020 yılının ilk dakikalarında doğum yapan çiftleri tebrik etti.

Ailelerin sevinçlerine ortak olan ve bebeklere çeşitli hediyeler takdim eden Vali Şentürk, ”Ahmet Asaf Coşkun ile Ceren Namlı bebeklere sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Güzel bir tevafuka ortak olduk. Her iki doğum ile hastanenin neşe ile dolduğunu gördük. Bu akşam bizim için de bereketli oldu. 2020’in ilk dakikalarında iki bebeğimiz dünyaya geldi. Bebeklerimiz 00.01 ve 00.02’de dünyaya geldi. Allah anne-babalı büyütsün. İnşallah vatana, millete hayırlı bireyler olarak yetişirler. Ailelerin bu mutluluklarına eşlik etmekten mutluluk duydum.” dedi.

Vali Şentürk, çocuk servisinde tedavi gören diğer çocukları da ziyaret ederek, ailelerine geçmiş dileğinde bulundu.

Diğer yandan, sosyal medyada tartışma konusu haline dönüşen, Bilecik Belediyesi tarafından Tevfikbey Caddesi üzerindeki Belediye Çay Bahçesi önünde organize edilen Yılbaşı Sokak Partisine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Caddede toplanan kalabalık, DJ Erdem Uzunyol’un mixlediği şarkılarla sokak partisinde eğlendi. 2020 yılına girişte geri sayımı Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yaparak, mutlu yıllar diledi. Kar makinesi ve sürprizlerin yer aldığı etkinlikte havai fişek gösterisi yapıldı.

 

 

Yorumlar

  1. Kartaliçe dedi ki:

    Okadar masraf yapılmış…israf israf…okadar masrafla kaç aile mutlu edilebilirdi…ama eğlence daha önemli tabiki…