DOLAR
32,5889
EURO
34,8039
ALTIN
2.421,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

BİLECİK 2. BÖLÜM ÇEKİMLERİ STAR TV EKRANLARINDA YER ALIYOR

BİLECİK 2. BÖLÜM ÇEKİMLERİ STAR TV EKRANLARINDA YER ALIYOR
Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik, 2. bölüm çekimleri ile Star TV’de Ezgi Sertel’in sunduğu ”Lezzetin Haritası” adlı programında yer alacak.
Bir önceki programda başta tarihi ve kültürel değerleri olmak üzere birçok güzelliğiyle Star TV ekranlarında yer alan Bilecik, ikinci bölüm çekimleri ile 20 Nisan Çarşamba günü saat: 09:30’da Star TV ekranlarında olacak.
Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen televizyon programları ile ilimizin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantısından görüntüler paylaşmaya devam ediyoruz.
Bilecik’in sesinin ekranlar vasıtasıyla bütün Türkiye’ye duyurulacağı program ile şehrimize ait yöresel yemekler, özgün gelenek ve görenekler ekranlara taşınırken, ilimizin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamından güzel kareler de izleyici ile buluşacak.
Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şehrimizde 2 gün ağırlanan Star TV ”Lezzettin Haritası” programı Sunucusu Ezgi Sertel ve ekibi, 2. bölüm çekimleri kapsamımda; ilimizde faaliyet gösteren Cennet Vadisi ve Karasu Vadipark’taki güzellikler ile ilimiz ve yöresine ait yemek kültürü ve lezzetlerini televizyon ekranlarına taşıyacak.
BİLECİK KIZILDAMLAR KÖYÜ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN CANLI PERFORMANS
Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olan Bilecik’ten birçok renkli görüntünün ekrana geleceği programda ayrıca Bilecik Kızıldamlar Köyü Halk Oyunları Ekibi, yöremize ait türkülerin eşliğinde sergilenen halk oyunları ekranda yer alacak.
Köy yaşantısı, köy yemekleri ve köye ilişkin birçok güzelliğin, çekimler kapsamında kaydedildiği çalışmada Bilecik’in doğal güzellikleri izleyiciyle buluşacak.
Bilecik Belediyesi Oturak Havası Meşk Ekibi’nin de yöreye ait türküler eşliğinde halk oyunlarından sahneler yansıttığı programda ilimize ait birçok renkli enstantene ekranlara gelecek.
Bilecik’imizin tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlayacak olan ve 20 Nisan Çarşamba günü saat: 09:30’da ekranlara gelecek programı izlemeye davet ediyoruz.
Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (16)

Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (6)

Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (11)

Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (12)

Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (13)

Bilecik bütün güzellikleriyle Star TV'de (14)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.