DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Beşiktaş’ta Uzun Yıllar Kalabilirim

Beşiktaş’ta Uzun Yıllar Kalabilirim

Beşiktaş’ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, ülke basınına sözleşme durumu ve diğer teklifler ile ilgili konuştu.

28 yaşına giren Fernandes; “Geleceğimi gözden geçirmek zorundayım ama benim için öncelik tekrar sağlığımı geri kazanmamdır. Umarım, sezon sonu vereceğim karar iyi olur çünkü kariyerimin son dönemlerine girerken doğruyu yapmalıyım” dedi.

Portekiz Milli takım hocası Bento’nun kendini yanlış anladığını, kimseye saygısızlık yapmayacağını ve kendisi hakkında yanlış imaj olduğunu belirten Fernandes, Lokomotiv Moskova’dan gelen teklifi yalanlamadığı konusunda; “Birçok kulüpten son dönemde teklif geldi, tüm ihtimalleri açık tutuyorum ama henüz bir karar vermedim, kimseye cevap vermedim ve imza atmadım” açıklamasını yaptı.

“Beşiktaş ile tekrar sözleşme yenileyebilirim, bu ihtimal hala masada. Burada 4 yıldır bulunuyorum ve bu kulübün bana saygı duyduğunu biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, daha uzun yıllar Beşiktaş’ta kalabilirim. Türk futbolunun kalitesi ilk geldiğim zamanlar beni çok şaşırtmıştı ve burada düzenli oynama fırstı bulmuştum. Etrafımdaki insanlar da yaptığım işi takdirle karşılıyorlardı” yorumunu yaptı.

Profesyonel futbola başlayalı 11 sezon olan Fernandes; “Baktığınız zaman futbola başlayalı çok uzun zaman oldu, kendimi yaşlı hissediyorum. Fakat, ilk maçıma çıktığım zamanı da sanki dün gibi hatırlıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.