DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEVİNÇ’TEN BİLECİK’E ÇALIŞMA ZİYARETİ

Belediye ve Özel Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir- Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, çalışma ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve ilçe belediye başkanları ve Bilecik Bem-Bir-Sen Başkanı Güray Karamankaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten dolayı Sevinç’e teşekkür ederek, Bilecik Belediyesi çalışmaları ve Bilecik hakkında bilgiler verdi.

Görüşmelerin Bilecik, ilçe ve beldeleri hakkında olumlu sonuçlar verdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıda hazır bulunan belediye başkanları ile de şehirlerdeki çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduklarını kaydetti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ise Bilecik’te güzel bir misafirperverlik örneği ile karşılaştığını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Bilecik’in her alanda gelişip büyüdüğünü gözlemlediklerini sözlerine ekleyen Sevinç, yapılan görüşmelerin Bilecik ve ilçe ile beldeleri için yararlı geçtiğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sevinç’e üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve konukları daha sonra Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

ziyaret 2 ziyaret 3 ziyaret 4 ziyaret1 yemek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.