DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Belediyeye Ait İşyerlerinin İhalesi Canlı Yayınla Gerçekleştirildi

Belediyeye Ait İşyerlerinin İhalesi Canlı Yayınla Gerçekleştirildi. Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait muhtelif işyerlerinin canlı yayında ihalesi gerçekleştirildi.

İhale Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in katılımıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Başkan Şahin’in bütün çalışmalarda adaletli ve şeffaf olacağız dediği Açık Teklif Usulü yapılan ihalede 52 dükkan için istekli çıktı.

İhale açılış konuşması gerçekleştiren Belediye Başkanı Semih Şahin, bütün çalışmalarında adaletli ve şeffaf olacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz bir söz vardı. Adaletli ve şeffaf olacağımızı söylemiştik. Burada gerçekleştirdiğimiz çalışma da bunun bir örneği konumunda. Bizler bundan sonra da bu tür ihale ve çalışmaları açık, anlaşılır ve şeffaf bir şekilde gerçekleştireceğiz. İhalemiz aynı zamanda Canlı yayın ile şu an bütün vatandaşlarımızın bilgisi dahilinde gerçekleştiriliyor. Bütün katılımcılara teşekkür ediyor, ihalesi gerçekleştirilen iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Recep Gırça ise gerçekleştirilen ihaleye 61 kişinin katıldığı, belirtiler iş yerlerine 52 istekli çıktığı ve 2 kişinin de ihaleye katılmadığı bilgisini verdi.

https://www.facebook.com/bilecikbelediye/videos/548447299221474/

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.