DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI GALİP GELEREK 3’TE 3 YAPTI

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI BU HAFTA DA GALİP GELEREK 3’TE 3 YAPTI

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. grup 3. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak 3’te 3 yaptı.

Bilecik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, güçlü rakibi İzmit Belediyespor Basketbol Takımı’nı büyük bir farkla galip geldi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da karşılaşmaya katılarak, oyunculara destek verdiği karşılaşmada Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ilk periyotta başarılı bir performans sergileyerek, karşılaşmayı 20 – 8 gibi büyük bir üstünlük ile kapattı.

Her iki takımın da başa baş bir mücadele sergileyerek karşılıklı basketler buldu İkinci periyotta ise Bilecik Belediyespor periyodu 31-25’lik skorla önde gitti.

Üçüncü periyotta oyuna üstünlüğünü koyan Bilecik Belediyespor, yine baş başa geçen bir periyodun ardından 45-38’lik skorla başarısını sürdürdü.

Son periyotta tecrübesini ortaya koyan ve rakibi üzerine büyük bir baskı kuran Bilecik Belediyespor, büyük bir fark elde ederek, karşılaşmayı 72-48’lik skorla kapattı.

Bu galibiyet sonrası Bilecik Belediyespor grupta çıktığı 3 karşılaşmanın 3’ünde de namağlup bir şekilde sahadan ayrıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı maç sonunda yaptığı kısa değerlendirmede, Bilecik Belediyespor’un sahada büyük bir performans sergilediğini ve galip ayrıldığını belirterek, oyuncuları ve kadroyu tebrik etti.

Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut ise takım olarak şu ana kadar güzel bir performans sergileyerek, ilerlediklerini belirterek, çaba gösteren oyuncu ve destek veren taraftara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.