DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Belediye’nin BEBKA Yetkilisi Hülya Eçen Çalışkan Oldu

Belediye’nin BEBKA Yetkilisi Hülya Eçen Çalışkan Oldu

Bilecik Belediyesi adına BEBKA Yetkilisi olarak  Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Md. V. Hülya E. Çalışkan atandı.

4 tane gündem maddesi ile başlayan Belediye Meclis Toplantısında ilk olarak Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından yürütülen 2014 yılı sosyal kalkınmaya yönelik küçük ölçekli altyapı ve kırsalda ekonomik gelişim mali destek programı kapsamında Bilecik Belediyesi adına proje sunulmasına ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette kurumumuzu temsile, ilzama ve talebi ilişkin belgeleri imzalama yetkisi konusunun görüşülmesine başlandı. Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Md.V. Hülya EÇEN ÇALIŞKAN yapmış olduğu açıklamada;

BEBKA’ya daha önce bir başvuru yapıldığını, bu süreçte yetkilendirme yapıldığı, ancak geçen yılla bu yılki başvurular arasında bir farklılık olduğunu belirterek, geçen yıl sözleşme imzalandıktan sonra hesap açma ve bu hesapları takip etme ile ilgili bir isim tanımlanmıştı. Bu yıl sözleşmeden önce bunu istediler ,bu nedenle kalkınma ajansları proje ve faaliyet destekleme yönetmeliğinin 26. maddesi gereğince proje hesabını açma ,bu hesaptan para aktarma ve bu hesaptan harcama yapma ehliyetine sahiptir ibaresinin de bulunduğu tek isimin belirlendiği bir yetkilendirme talebinin BEBKA tarafından istendiğini dile getirerek bu nedenle meclisimizden onay almamız gerekiyor dedi.
Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI tarafından oylamaya açılan bu konuda Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Md.V. Hülya EÇEN ÇALIŞKAN’ ın yetkili kılınması, Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.