DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
19°C

BELEDİYE HALTER TAKIMI 3 KUPA VE 11 MADALYA İLE DÖNDÜ

BELEDİYE HALTER TAKIMI 3 KUPA VE 11 MADALYA İLE DÖNDÜ

Bilecik Belediyespor Halter Takımı, Düzce’de gerçekleştirilen turnuvada 3 kupa ve 11 madalya ile ilimize döndü.
18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin anısına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Halter İl Temsilciliği’nin düzenlediği 18 Mart Zafer Kupası 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı.

Bilecik Belediyespor Halter Takımı erkek ve bayanlar kategorisinde 11 sporcunun katıldığı turnuva sonucu ilimiz sporcuları takım halinde erkeklerde 3.’lük ve bayanlarda 2.’lik ile ilimize birer kupa kazandırdılar.
Bilecik Belediyespor Halter Takımı’ndan Ahmet Barış Öztürk turnuvanın en teknik sporcusu seçildiği müsabakalarda, Bilecik Belediyespor Halter Takımı farklı sıkletlerde bayanlarda Edanur Kovuncu 1., Ecem Tırpancı 2., Esra Gürol 1. Melike Akçapınar 2., Zeynep Çankaya 4. Olurken, erkeklerde Ahmet Barış Öztürk 4., Bahadır Erdal 3., Halil Güven 4., Utku Açıkgöz 4., Enes Yıldırım 3, Mustafa Talha Çalışkan 3. Oldu.

ANTRENÖR ÖZTEKE:

”İLİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

Halter Antrenörü Caner Özteke, elde edilen başarı hakkında yaptığı değerlendirmede; Bilecik’te gün geçtikte güçlendiğini, her turnuvada Türkiye’den adından söz ettirdiğini belirterek, ”Katıldığımız turnuvalarda ilimizi en güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Özellikle ilk kurulduğumuz bugüne devam eden sporcularımızdan müsabakalarda hep başarıyı yakalayabiliyoruz. Bilecik Belediyespor Halter Takımı olarak Türkiye’de klasmanlarımızda söz sahibi olmayı başardık. Geçtiğimiz ay Kayseri’den 4 madalya ile dönmüştük. Şimdide Düzce’den 3 kupa, yine A takımı sporcularımızla madalya ile döndük. Bilecik’in adını her turnuvada başarı ile temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’YA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bilecik Beledispor’un kendilerine her konuda desteğinin sürdüğünün altını çizen Antrenör Özteke; “Bilecik Beledispor Kulübü adına turnuvalara katılıyoruz. Bizlere ulaşım ve konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm personeline sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arslan Yıldız’a bizlere sundukları imkan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanlar verildikçe ilimizin adını halterde duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.