DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
ALTIN
2.449,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Belediye Dükkanlarına Talep Az Oldu

Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane, iş yerleri ve şehir merkezinde belediye ait dükkanlar açık teklif usulü ile ihale çıktı.

Bilecik Belediyesi Encümeni Toplantı salonunda yapılan ihalelere, İhale Komisyon Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik Belediyesi belediye meclis ve ihale komisyon üyeleri  Kadir Bayrak, Yücel Yerci ve Zekeriya Çakır ve 1’i yazıhane 4 iş yeri için ihaleye girecek 5 kişi hazırda bulundular. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi Mahalle Konağı no:285’deki dükkan kiraya çıktı.

Buradaki dükkanın ihalesine Yeliz Cebe tek başına girdi. 120 TL aylık kira bedelinden çıkan dükkan 125 TL teklif veren Yeliz Cebe bu iş yerini 130 TL geçici teminat yatırarak 3 yıllığına kiraladı. Bir sonraki ihale ise; Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan 8 nolu yazıhane oldu. Bu yazıhane Anadolu Seyahat yetkilisi tek başına girdi. Aylık kirası 6 bin TL’den ihaleye çıkan çıkarken, 6 bin 100 TL karşılığından  Anadolu Seyahat 21 bin 600 TL geçici teminat yatırarak 10 yıllığına kiralamış oldu. Sonraki ihale ise; Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan bağımsız 11 nolu iş yeri oldu.

Aylık 2 bin 500 TL kirayla ihaleye çıkan iş yerine tek başına giren İmdat Uçman 2 bin 550 TL teklif vererek dükkanın 10 yıllığına kiraladı. İmdat Uçman bu dükkan için 9 bin TL geçici teminat yatıracak. Son olarak Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan bağımsız 12 nolu iş yeri oldu. Bu iş yerine Doğukan Yaşar ve Rıfat A. isimli şahıslar girdi. 2 bin 500 TL’den ihaleye çıkan dükkan 50-100 ve katları şeklinde artırmaya gidildi. Son teklifte 2 bin 600 aylık kira teklifi veren Rıfat A.’nın bu teklifine Doğukan Yaşar “hayırlı olsun” demesi üzerine iş yerinin 10 yıllığına kiralamış oldu. Bu iş yeri için Rıfat A. 7 bin 200  TL belediyeye geçici teminat yatıracak.

Öte yandan ihalede 31 yazıhane , iş yerleri ve şehir merkezinde belediye ait dükkanlar açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale çıkarken, kalan 27 yerin 12 Eylül günü tekrar aynı şartlarda ihaleye çıkacağı bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.