DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE ÇALIŞANLARI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyesi çalışanları, gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, kızı ve torunuyla katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Başkan Selim Yağcı, davetlerine icabet ettikleri için herkese teşekkür etti.

Hizmet süresi içinde 11. Ramazanı geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, Bilecik adına gerçekleştirilen çalışmalarda herkesin emeği ve alin teri bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

”11 yıldır taşı mermer, toprağı, seramik, yaprağı ipek şehir; kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali diyarı olan bu güzide topraklara, üzerinde Şeyh Edebali Hazretlerinin, Osmangazi Hazretlerinin, Dursun Fakih Hazretlerinin ayaklarının izi olan gözlerinin feri olan bu manevi topraklara hizmet etmenin haklı hazzını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan, sizlerle birlikte bu hizmetleri oluşturmaktan ve nesillerimize bu güzide şehri, onlara layık bir şekilde hazırlamaktan son derece mutluluk duyuyorum. Gerçekten Bilecik’imizde çok güzel hizmetleri, hayal denilen şeyleri hep birlikte gerçekleştirdik. Bu iftarımızda emekli olmuş çalışma arkadaşlarımız da var. İlk günden bu yana yapmış oldukları hizmet ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”

 ”KONULAN HER TAŞTA HEPİMİZİN EMEĞİ, ALIN TERİ VAR”

Konuşmasına, ”Konulan her taşta hepimizin ortak duası, ortak alın teri ve ortak gayreti var” ifadelerini kullanan Başkan Selim Yağcı, şöyle devam etti:
”Hiçbirşeyi ne belediye başkanı tek başına yapabilir, ne de başka bir arkadaş kendi başına yapabilir. Biz bir ekibiz, bir takım ruhu içinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve saygı içerisinde çalıştığımız için, hak ve adaletle çalıştığımız için Allah’a çok şükürler olsun ki yaptığımız işlerde bereket oluyor, güzellik oluyor, iyilik oluyor ve güzel sonuçlar çıkıyor. Cenabı Hak, tekrar nasip etti. Biz 3. kez hizmet etme imkanı bulduk. Şu ana kadar şehrimizde iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapmak kimseye nasip olmamıştı. Bizlere iki kez üst üste hizmet etme nasip olduğu gibi 3. kez de bu görevi yapmak fırsatı verildi ve yarım kalan hizmetlerimizi de tamamlamak imkanı doğdu. Vermiş oldukları bu destek ve fırsat dolayısıyla sizlerin huzurunda değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biz de bu güven ve desteğe layık olmak gayretiyle çalışacağız. Ben bu iftar yemeğinde sizlerin vermiş olduğu destekten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bazen sert davranıyoruz, bazen kızıyoruz, bazen uzaklaşıyoruz. Ancak çalışma ortamı içinde güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştiriyoruz.”

DSC_0830 DSC_0847 DSC_0884 DSC_0900

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.