DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Belediye Başkanı Semih Şahin : En Adil Şekilde Kullanıyor

Belediye Başkanı Semih Şahin : En Adil Şekilde Kullanıyor. Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye Meclis toplantılarında, demokrasinin en güzel örneğini sergileme gayretinde olduklarını belirterek, ”Her oturumda demokrasinin en güzel örneği olan konuşma hakkını her üyeye veriyoruz.” dedi.

Haziran ayı belediye meclis toplantısında yaşanan gelişmeler hakkında kamuoyu ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla bir değerlendirmede bulunan Şahin, toplantıda parti sözcüleri ve üyelerinin yaptıkları konuşma süreleri hakkında da bilgi verdi.

Açıklamasında, ”Haziran ayı meclis toplantımızda Cumhuriyet Halk Partisi’ne mensup üyelerin toplam konuşma süresi 15 dakika, Adalet ve Kalkınma Partisi üyelerinin konuşma süresi 16 dakika, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcilerinin 7 dakika ve İyi Partili üyelerin ise konuşma süresi 5 dakika olmuştur.” İfadelerine yer veren Başkan Şahin, ”Geçtiğimiz gün yapılan Haziran ayı belediye meclis toplantısında şehrimiz ve halkımızın menfaatleri doğrultusunda kararlar almaya çalıştık. Gerçekleştirilen toplantıda söz isteyen bütün arkadaşlarımız konuşmalarını yaptılar. Her toplantıda, gündem maddelerini görüşmeden önce grup sözcülerimizin zaten konuşma hakkı var. Daha sonra meclis gündem maddelerini de ele alırken söz almak isteyen bütün üyelerimiz, şu ana kadar ayrım yapılmadan konuştular.Meclis ve nezaket kuralları çerçevesinde söz isteyen her üyemize söz veriyoruz. Ayrıca oluşturulan her bir komisyonda da bütün partilerden üyenin de olmasına imkan veriyoruz. Bundan sonra da bu demokratik tavrımızı sürdürme gayretinde olacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.