DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA KENDİ YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİLER

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA KENDİ YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİLER
Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim” projesi kapsamında eğitim alan öğrencilerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyet belirterek öğrencilere teşekkür etti.
Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, kendi yaptıkları ürünleri hediye etti.
Projenin öğrencilere kazandırdığı bilgi ve beceriye değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, yerinde ve yeterince teknoloji sloganıyla çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtardıklarını kaydetti.
Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan da öğrencilerle birlikte gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya bilgi vererek, sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

”AKILLIYIM ÇÜNKÜ TEKNOLOJİ BAĞIMLISI DEĞİLİM” PROJESİ
Bilecik Belediyesi ve Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ”Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim” projesi “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitim Programı” kapsamında; Yetişkin eğitimlerinin tamamlanması ve akabinde çocukları ve gençleri bağımlılıktan uzak tutmak amacıyla “ Akıl Oyunları “ eğitimlerinin ilgili formatörlere verilmesi ile projeye dahil olan okul çağındaki çocukların Bilecik Belediyesine bağlı Mahalle Konaklarında eğitim aldıkları projenin adıdır.
Bilecik Bahçelievler Mahallesi’nde başlayan ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği proje ile çocuklar, bilgisayar ve internetin bağımlılığından kurtularak, akıl ve zeka oyunları ile güzel ve verimli zaman dilimleri geçiriyor.
Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen yetişkin eğitimlerinin tamamlanmasından sonra çocuklara yönelik eğitimlerin verilmeye başlandığı proje kapsamında 30’a yakın eğitmen görev alıyor.
Çocukları ve gençleri televizyon ve internet bağımlılığından uzak tutmak amacıyla gerçekleştirilen eğitimler kapsamında çocuklar birbirinden faydalı ve güzel akıl ve zeka oyunlarını oynayarak, arkadaşları ile tatlı bir rekabete giriyor.

14188596_772690696207225_4221527046507421364_o

14207706_772690812873880_4515105494737112162_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.