DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı üyelerinin Muhtarlar Gününü kutlayan bir mesaj yayımladı.

Mesajında; muhtarlık teşkilatının yerel yönetim ve vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurum olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan Muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. 2. Mahmut zamanından itibaren devam eden bir teşkilat olan Muhtarlık, günümüz toplumunda da halen önemli ve güzel işlevleri yerine getirmeye devam ediyor. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören Muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır.
Yerel yönetimlerin temel yardımcılarında olan muhtarlıklarımız bu önemli işlevlerden olsa gerek, yüzyıllardır halen görev yürütüyor. Bilecik Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Bilecik Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu güzel duygu ve düşüncelerle bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.