DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN KIZILAY HAFTASI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN KIZILAY HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında; Kızılay, Türk insanının en büyük özelliklerinden birisi olan yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının ortak bir potada buluştuğu kurumlardan birisi olarak dünyanın dört bir köşesinde anlamlı ve faydalı çalışmalar imza atmaya devam etmektedir” dedi.

Kızılay’ın toplum hayatında birçok yöne baktığı etkilere değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı mesajında şunları kaydetti:

”Toplumsal yaşantımızda her türlü doğal afet ve olumsuzlukta yanımızda olduğu gibi dünyanın birçok noktasında faaliyet göstererek, bizleri gururlandıran bir diğer kurumumuz Kızılay’dır. Cumhuriyet tarihinde geniş kapsamlı olarak bu ve buna benzer durumlarda seferber olan bir kurum olan Kızılay’ın amacı insanlara yardım etmektir. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan, bizler adına felakete uğrayan bölgeye yardım elinin uzatılması görevini üstlenen Kızılay, bu anlamda hayati önemde faaliyetlere imza atmaktadır. Kızılay, şu an dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetinin yanı sıra sağlık alanında da birçok anlamlı ve güzel çalışmaları başarıyla gerçekleştiriyor.

Bilecik’imizde de Kızılay’ın çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hep birlikte takip ediyor, Bilecik Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de sağlıyoruz. İlimizdeki birçok kurum ile koordineli bir şekilde çalışan Bilecik Kızılay Şubesi kısa zamanda gerekli tedbirleri alıp ulaşılması gereken her yere yardımlarını ulaştırabiliyor. İlimizde bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Felaketlerden, savaşlardan, düşmanlıklardan uzak, kardeşlik, barış ve huzur dolu, yaşama sevinci dolu bir dünyada hep birlikte var olabilme ve yaşayabilme temennisiyle Kızılay Haftasını kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.