DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ESKİŞEHİR VE BOZÜYÜK TEMASLARI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ESKİŞEHİR VE BOZÜYÜK TEMASLARI
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük temasları kapsamında, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İlbank Eskişehir Bölge Müdürü Levent Yanar, Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürü Süleyman Ekşi, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz’ı ziyaret etti.
İlimize yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar için Ankara başta olmak üzere birçok il ve ilçeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
ESKİŞEHİR VALİSİ ÇELİK’E ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretleri kapsamında ilk önce Eskişehir Valisi Azmi Çelik Bey’i ziyaret etti. Ziyaretinde, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Çelik’e bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrimiz için gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında Çekil ile fikir alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Çelik’e, Bilecik seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.
İLBANK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRÜ YANAR’A ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı Eskişehir temasları kapsamında daha sonra, İLBANK Eskişehir Bölge Müdürü Levent Yanar’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde kamu kullanımı niteliği taşıyan her türlü kentsel alt ve üst yapı tesisleri ile ilgili projelerin hazırlanması noktasında destek veren İller Bankası Bölge Müdürü Yanar’a, hali hazırda devam eden çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve şehirlerin modernleşmesini sağlayacak yatırımlara her zaman destek veren İLBANK ve Bölge Müdürü Yanar’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Yanar’a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.
ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA KURULU MÜDÜRÜ EKŞİ’YE ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir temasları kapsamında ayrıca Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Süleyman Ekşi’yi ziyaret etti.
Ziyareti hakkında; ”Atalarımızdan bizlere miras kalan kültür varlıkları hakkında bir takım çalışmalar ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ekşi’ye destekleri için teşekkür etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Ekşi’ye, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.
BOZÜYÜK KAYMAKAMI ŞAKALAR’A ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük temasları kapsamında Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar’ı ziyaret etti.
Kaymakam Şakalar, ziyarette duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yacı’da Bozüyük ilçemizin değerli Kaymakamı Köksal Şakalar’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI BAKICI’YA ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük temasları kapsamında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.
Bakıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyareti hakkında yaptığı kısa açıklamada; ”Bozüyük ilçemizde güzel çalışmalara imza atan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kardeşimize ziyarette bulundum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Bakıcı’ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.
ÇARŞI MAHALLE MUHTARI BEDRİ YAZ’A ZİYARET
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük ziyaretleri kapsamında Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz’ı ziyaret etti.
Muhtarların toplum hayatındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı’, Muhtar Bedri Yaz’a çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek, ”Bozüyük ve koplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimlerin temel ayaklarından, ilimizde uzun süreli muhtarlık görevini yerine getiren Bozüyük Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz ağabeyimizi ziyaret ettik. 36 yıl gibi uzun bir süre bu kutsal görevi yerine getiren Bedri ağabeyimizin sabah kahvesini içtik ve sohbet ettik. Muhtarımıza görevlerinde başarılar diliyorum, daha nice yıllar kurumlarımız ve vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören muhtarlık vazifesini yapmasını temenni ediyorum.” ifadesine yer verdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Muhtar Bedri Yaz’a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.

15123354_817657905043837_7256726329164754060_o

4-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.