DOLAR
32,5593
EURO
34,9449
ALTIN
2.427,80
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ANKARA TEMASLARI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çarşamba ve Perşembe günü gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında, şehrimiz için fayda sağlayacak bir dizi ziyarette bulundu.

Temasları kapsamında, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaret ederek, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’i de ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha önce AK Parti MKYK Üyeliği ve Bilecik İl Koordinatörlüğü görevini yapan Atabek’e, Bilecik’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Müsteşar Yardımcı Mustafa Eldemir ile görüşen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eldemir ile Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılacak olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devlet Su İşleri Karasu Dere Yatağı ıslah çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun‘u ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrimizde kültür ve sanat anlamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’in modern bir şehirleşmeye kavuşması ve kentsel doku anlamında daha iyi yerlere gelmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali başta olmak üzere gerçekleştirilen etkinlikler ile turizm alanındaki güzel çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen’i de makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrimiz ve gerçekleştirilecek olan projeler için yararlı görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

Ziyaretinde gördüğü misafirperverlikten dolayı teşekkür ifadelerini paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ve Orman ve Su İşleri Bakan Müsteşar Yardımcı Mustafa Eldemir ‘e ziyaretin Osmanlı Armalı tablo hediye etti.

3 - Kopya 6 - Kopya 1 - Kopya 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.