DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ”14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ”14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”14 Mart Tıp Bayramı” mesajı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İnsanımızın sağlıklı yaşaması ve varlığını sürdürmesi için çareler düşünmek hepimizin sorumluluğudur” ifadesine vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, mesajında şunları kaydetti:

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk,ün “ Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözü, Türk hekimlerine olan güvenin büyük göstergesidir. Türk Milletinin geleceğinde hekimlerimizin mukaddes yeri açıkça ortadadır. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda görüyorum; Sağlık sisteminde ve tıp dünyasında da meydana gelen değişiklikleri ve gelişmeleri yakınen takip ediyoruz. İnsanımızın hastanelerde kuyruk bekleme çilesi sona ermiş, gençlerimizin de bu mesleğe göstermiş olduğu ilgi sonrasında mevcut hekim ve sağlık çalışanı sayısı her geçen gün daha da artmıştır. Şunu çok iyi biliyoruz ki, başarılı sağlık hizmeti sunumu için asıl unsur sağlık hizmeti sunan insanlarımızdır. Sağlık çalışanları, insanların en zor günlerinde, sabır ve tahammüllerinin en aza indiği zamanlarda onlara hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak her türlü takdiri hak ediyorlar.

 

Bilecik Belediyesi’nin sağlık alanında çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ve yeni dönemde de güzel projelerin olduğunu mesajında aktaran Başkan Selim Yağcı, ”Bununla birlikte hükümetimizin de yurt çapında sağlık alanında yaptığı reform niteliğindeki yatırım ve hizmetler, bizleri ve vatandaşlarımızı son derece memnun etmektedir. Bilecik Belediyesi olarak, birçok mahallemizde ”112 Acil Sağlık Merkezleri” bulunuyor. Yeni dönem prajelerimiz arasında bulunan Sağlık Terapi Merkezimiz, sağlık alanında yapacağımız güzel bir çalışma olacak. Yine sağlık alanında şehrimizdeki sağlık kuruluşları ile işbirliği içerisinde sağlık alanındaki eğitimlere katkı sağlıyoruz. Yine yeni dönem projelerimiz arasında bulunan ve sosyal belediyecilik anlamında güzel bir örnek teşkil edecek olan ”Alo Hastayım” hattı projesiyle gece saat 12’den sonra, herhangi bir rahatsızlığı olan vatandaşlarımız, taksicilerimiz ile yaptığımız protokol sonucunda, taksi hizmetini istedikleri bir taksiciyi arayarak giderebilecekler. Ücreti, belediyemiz tarafından karşılanacak olan proje ile vatandaşlarımızın büyük bir ihtiyacını gidermenin yanı sıra, taksici esnafımıza bir katkı sağlamış olacağız.”

 

Başkan Selim Yağcı, mesajında ayrıca, ”14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sanatçı Mithat Körler’i ilimizde ağırlayarak, değerli tıp çalışanlarımız ile vatandaşlarımızı eğlenceli bir ortamda buluşturacağız. Bilecik Belediyesinin sağlık alanında yaptığı güzel çalışmaların verdiği mutluluk dolu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.