DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; ’’Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran ve millet iradesine dayanan, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz” dedi.

Mesajında, “Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine devletimiz ve hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla emin bir şekilde yürüyoruz” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yol, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bu güne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda fazlasıyla gelişmiş durumdadır. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır. Bugün devletimiz ve hükümetimiz atmış olduğu önemli adımlar ve yapmış olduğu dev hizmetler ile Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinde en iyi şekilde yürümektedir. Bununla birlikte bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerinin daima bekçisi olacağız. Onun yaktığı ışığın kaynağını elden ele, nesilden nesille taşıyacağız. Bizler; Ulu Önder’in kurduğu ve yine bizlere emanet ettiği ilkeleri, devrimleri ve Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler zümresine ulaştırmak için kararlıyız. Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.