DOLAR
32,5413
EURO
34,9110
ALTIN
2.425,34
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN OKUL ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN OKUL ZİYARETİ
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Öğretmen Odalarının Yeniden Tefrişatı” projesi kapsamında öğretmenler odası yenilenen Endüstri Meslek Lisesi’sini ziyaret etti.
Belirli aralıklarla okul ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Endüstri Meslek Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve öğretmenlerimizin daha iyi imkan ve ortamlarda öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermeleri amacıyla gerçekleştirilen Öğretmen Odalarının Yeniden Tefrişatı programı kapsamında Bilecik Belediyesinin eğitime olan katkıları devam ediyor.
Ziyaretinde Bilecik Belediyesinin çalışmaları ve yeni projeleri hakkında öğretmenlere bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydetti.
Öğrencilere ve eğitime yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Belirli aralıklarla esnaf ve diğer kesimdeki insanımızla bir araya geldiğmiz gibi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile de bir araya geliyoruz. Çünkü öğretmenlerimiz toplumumuzda en önemli yere sahip olan bireylerdir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde okullarımızın durumu hakkında bilgi aldığımız gibi öğretmenlerimizin eğitim hayatları ve şehir hakkındaki görüşlerini de dinleme fırsatı buluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.