DOLAR
32,4687
EURO
34,7835
ALTIN
2.442,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan Hastane Ziyareti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beraberinde AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ve hastane yöneticilerinin bulunduğu ziyarette Başkan Selim Yağcı, hastalar ile tek tek ilgilenerek, acil şifa bulmaları temennisinde bulundu.

Devlet Hastanesi’ndeki tüm bölümlerde yatan hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, hastanedeki çocukları da ziyaret ederek, çeşitli oyuncaklar verdi.

Yeni doğan bölümündeki hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Başkan Selim Yağcı ailelere bebek bakım setleri hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

Hastalarla sohbet eden Başkan Selim Yağcı, hastalara, sağlığın kıymeti hakkında açıklamalarda bulundu. Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Selim Yağcı, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi görmelerinin önemine değindi.

AK Parti hükümetinin sağlık alanında birçok yeniliği hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Selim Yağcı, Bilecik’te de sağlık alanında güzel çalışmaların kısa süre içinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, vatandaşların ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Hastanede tedavi altında olan vatandaşlar ise Başkan Selim Yağcı’nın ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, teşekkür etti.

DSC_8405 DSC_8415 DSC_8425 DSC_8428 DSC_8431 DSC_8433

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.