DOLAR
32,5212
EURO
34,9672
ALTIN
2.435,78
BIST
9.776,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan Birlik Ve Beraberlik Mesajları

Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan Birlik Ve Beraberlik Mesajları

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği geceye katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantıda tüm siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Davamız, şehrimizi, ülkemizi, gelecek yüzyıla emin adımlarla götürebilme, taşıyabilme davasıdır. Ve bunu da başaracağımız en önemli materyal birliğimiz, beraberliğimiz kardeşliğimizdir. Şu anda yapmış olduğumuz mücadelede, bu şehrin insanını daha iyi noktalara nasıl götürebiliriz, daha müreffeh noktalara hangi yolla götürebiliriz, bunun mücadelesini, tatlı rekabetini yapıyoruz. Onun için bu güzel bir yarış, kutlu bir yarış, memlekete hizmet etme yarışıdır. İlimize, ülkemize en güzel hizmetleri, samimi şekilde kim yapmayı arzu ediyorsa, kim yapacaksa onlara nasip olsun diyorum. Hiç ayrım gözetmeden, Eğer, arkadaşlarımızın içerisindeki, uhdesi, ufku, arzusu, heyecanı, samimiyeti bizden fazlaysa ve şehri taş taş üstüne koyarak daha iyi yerlere götürecekse, şehir kazanacaksa, insanlarımız kazanacaksa Allahü Teala onlara nasip etsin diyorum” dedi.

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz’e teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, önümüzdeki süreç içinde çocuklara ve gençlere yönelik çok özel ve büyük projeler kapsamında, terapi merkezleri, spor tesisleri, bilim, deney ve sanat merkezleri kurulacağını sözlerine ekledi.

Dernek Başkanı Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Bilecik’te siyasetin seçimlere 2-3 ay kala yapıldığını, seçim bittiğinde ise geriye kalan dönemde siyasetin noktalandığını ve Bilecik’in gelişimine katkıda bulunmak için birlik ve beraberlik içinde çalışıldığını vurguladı.

Etkinliğin temel amacının, bütün siyasi parti temsilcileriyle birlik ve beraberlik ortamında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu vurgulayan Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz ise şöyle konuştu:

“Bizim buradaki etkinliğimizin temel amacı, kardeşliği, birliği, beraberliği sürdürmek. Hepimiz, Bilecik’te yaşıyoruz. Bilecik’in toprağında, taşında hepimizin emeği var. Bilecik, Türkiye hepimizin vatanı. Hepsini bir araya getirip, milletimize, ülkemize, birlikte neler yapabileceğimizi, bir arada olabileceğimizi, birlikte olduğumuzda, fikirlerimizi, görüşlerimizi, düşüncelerimizi daha ileriye taşıyıp, daha iyi işler yapabileceğimizi gösterdik.”

Konuşmaların ardından Bilecik Belediye Başkan adayları, Akyüz ve diğer davetliler, fotoğraf çektirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen geceye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı İbrahim Meral, SP Bilecik Belediye Başkan adayı Mehmet Turgut, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Prof. Dr. İlhan Duran, Doç Dr. Mehmet Kurban, Orman İşletmesi İl Müdürü Ayhan Ayatay, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.