DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, ZABITA TEŞKİLATININ 188. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını makamında ağırlayarak, tebrik etti.

Bütün Zabıta Teşkilatı’nın 188. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlayan Başkan Selim Yağcı, Zabıta Müdürlüğü’nün, bir belediyenin en önemli unsuru ve birimi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

”Şehrimizin ve insanlarımızın güvenliği ve huzurunun sağlanması için sizler gece gündüz çalışıyorsunuz. Zabıta Memuru tabiri caizse Belediye Başkanının sağ koludur. Sizlerle birlikte 11 yıldır çalışıyoruz ve hep birlikte çok güzel işleri gerçekleştirdik. İnşallah şehrimiz her geçen gün değişiyor, gelişiyor ve büyüyor. Bizler de sizlerle birlikte bu çalışmalarımızı, insanlarımıza sevgiyle, hoşgörüyle davranmak suretiyle yapmaya devam edeceğiz. Mesleğinizi icra ederken bazen sıkıntılar yaşıyorsunuz. Ama bizim belediyecilik anlayışında, baştan beri koyduğumuz bir kural var. Bu kural, ”Usulde nezaket, esasta metanet asıldır” düsturudur. Biz esas konularda, halkımızın rahatı, sağlığı, güvenliği ve mutluluğu için kararlarımızda taviz vermeyiz. Ama bu kararları uygularken de nezaketi elden bırakmamalı, güzel ve uygun bir dil ile bunu ifade etmeliyiz. Çünkü muhatabımız insanımız olduğu için, hizmet etmekle görevli olduğumuz için bu nezaket kurallarından da taviz vermemeliyiz. Aynı şekilde bu düsturu esnafımıza da uygulayacağız. Her insanımız, her hemşehrimiz de en büyük saygıya layıktır. Ancak aynı şekilde her insanımız eşit pozisyondadır ve bir ayrıcalık söz konusu değildir. Bu bahsedilen kural ve güzel uygulamaları, büyük bir ölçüde yaptınız ve uyguladınız. Biz bununla yetinmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini daha da artırma noktasında gayret göstereceğiz. Ben başta Müdürümüz ve yardımcıları olmak üzere bütün zabıta memuru arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyor, üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sloganımızda da olduğu  gibi ‘Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele’ diyorum”

Zabıta Müdürü Erdem Tetik ise ”Zabıta Müdürlüğü olarak, bizleri kutlamanızdan dolayı arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar bizlere duyduğunuz güven ve verdiğiniz destekler için de çok teşekkür ediyoruz.  Tüm Zabıta Teşkilatımızın 188. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Müdürü Erdem Tetik’e, tüm Zabıta Teşkilatı çalışanları için çiçek taktim etti.

 

ZABITA MEMURLARI İLE BİRLİKTE ESNAF ZİYARETİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Teşkilatı’nın 188. Kuruluş Yıldönümü etkinliği kapsamında, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafa, belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Selim Yağcı, gerçekleştirecekleri yeni projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Esnafın görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Selim Yağcı, Zabıta Memurlarının rutin denetimlerini gerçekleştirdiğini belirterek, Zabıta Teşkilatı’nın 188. yıldönümü etkinlikleri kapsamında zabıta memurları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla görüştüklerini sözlerine ekledi.

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Selim Yağcı, kimi esnaf ve vatandaşla fotoğraf çektirdi.

DSC_2952 DSC_2955 DSC_2958 DSC_2972 DSC_2983

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.