DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) kapsamında Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS ) girecek öğrencilere başarılı olmaları temennisini iletti.

Bu yıl, ülke çapında sınava girecek 2 milyonun üzerindeki öğrencinin başarıyı yakalamaları anlamında büyük bir sınava gireceklerini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasında şunları kaydetti:
”Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılı olmaları temennimi iletiyorum. Öğrencilerimiz iyi bir noktaya gelmek için ter dökecek. Bilecik Belediyesi olarak, sınav için kentteki bütün kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde, gerekli hazırlıkları yaptık. Öğrencilerimizin gireceği sınavlarda herhangi bir rahatsızlığın olmaması için de gerekli tedbirler alındı. Her bir öğrencimizin gireceği bu sınavlarda umduğu başarı ve dereceyi yakalaması dileğimi hatırlatarak, Hep birlikte daha iyiye daha güzele.”

YGS

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.