DOLAR
32,5732
EURO
34,7825
ALTIN
2.509,19
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”SOMA’DAKİ ACIYI MİLLETÇE PAYLAŞIYORUZ”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”SOMA’DAKİ ACIYI MİLLETÇE PAYLAŞIYORUZ”
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazası ile ilgili yaptığı açıklamada, derin bir üzüntü içinde olduklarını belirterek, ”Milletçe, Soma’daki acıyı paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Selim Yağcı, mesajında, ”Cenabı Allah’tan bir kez daha böyle üzücü bir olayın olmamasını niyaz ediyorum” diyerek, şunları kaydetti:
”Sevgili Hemşehrilerim, değerli kardeşlerim. Öncelikle dün Manisa’nın Soma ilçesindeki üzücü olayın üzüntüsünü bütün milletimizle birlikte paylaştığımızı bildirmek istiyorum. Milletçe başımız sağ olsun diyorum. Soma’da yaşanan elim kaza sebebiyle canını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabrı cemil niyaz ediyorum ve tabi ki yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Biz de Bilecik ve Bilecik Belediyesi olarak tabi ki Soma’da, maden ocağındaki kardeşlerimize dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Milletimizin, insanımızın başına Cenab’ı Hak böyle olayları ve acıları bir kez daha göstermesin diyorum. Her insan gibi biz de bu acıyı paylaşıyoruz ve bu paylaşım çerçevesinde de bu hafta gençlik haftası olması münasebetiyle, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında yapacağımız etkinlikleri iptal ediyoruz. Cuma akşamı gençlerimizle buluşacağımız eğlence etkinliğini ve belediye olarak yapacağımız bu çerçevedeki diğer etkinlikleri iptal ediyoruz. Hep birlikte daha iyi ve daha güzele diyoruz ama acıların da birlikte paylaşılarak azalacağını, sevinçlerin de birlikte paylaşılarak çoğalacağını biliyoruz, inanıyoruz ve Soma’daki maden ocağındaki bu kaza sebebiyle oluşan bu derin acıyı tüm milletimizle birlikte paylaşıyoruz. Ölenlere tekrar Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah sayının artmaması ve kalan kardeşlerimizin de sağ salim olarak kurtarılmalarını Cenabı Allah’tan diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.

SOMA BİLLBOARD_S

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.