DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı Projeleri yerinde inceledi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrimizin çeşitli bölgelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay’ın da hazır bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, TOKİ bölgesinde yapılacak olan Hanımlar Kahvesi’nin yeri hakkında incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında İmar Müdürlüğü çalışanlarından da bilgi alan Belediye Başkan Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi Muhtarı Yasemin Sezer’in mahalle hakkındaki görüş ve önerilerini de dinledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemeleri kapsamında ayrıca Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesini de inceledi. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve çalışanlardan proje hakkında bilgi alan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Şehrimize birçok alanda katkı sağlayacak olan projelerin yapımı hızla devam ediyor. Şehrimizde bir yandan şehirlerarası otobüs terminali çalışmaları devam ederken, aynı zamanda Bilecik Belediyesi Yaşayan Kent Müzesi de tamamlanmak üzere. İncelemelerimiz kapsamında Osmangazi Mahallesi bayan sakinlerimiz için Hanımlar Kahvesi Projemiz vardı. Bugün bu projenin yeri hakkında incelemelerde bulunuyoruz. Ayrıca Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

DSC_7427 DSC_7511 DSC_7527 DSC_7394

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.