DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI PROJELRİ YERİNDE İNCELEDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan’ın da hazır bulunduğu incelemelerde çalışmaların son durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

İncelemeleri kapsamında vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla baştan sona yenilenen Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi’nde çeşitli incelemeler yaptı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi alarak, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi’nin kış standartlarında vatandaşlarımıza uygun ve kaliteli bir hizmet verebilmesi amacıyla çalışanlar ile fikir alışverişinde bulundu.

İncelemeleri kapsamında; Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yeni Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi inşaat çalışmaları sona erdikten sonra daha geniş kapsamlı bir hizmet vereceğini kaydetti.

Denetimleri kapsamında; Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan 700 kişilik öğrenci yurdunun yol ve çevre düzeni çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi alanındaki çalışmaları da kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmanın son derece önemli olduğunu ve bitmesi ile birlikte Bilecik’in çok değerli bir hizmete kavuşacağını kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”HER ALANDA KALKINMIŞ BİR BİLECİK İÇİN DAİMA FAALİYETTEYİZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, denetimler hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, Bilecik Belediyesi’nin şehrin birçok noktasında faaliyette olduğunu belirterek, ”Bilecik Belediyesi’nin birçok alandaki çalışmaları gerçekten mutluluk verici. Her alanda kalkınmış bir Bilecik için daima faaliyetteyiz. Değerli hemşerilerimize verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimize kazandırdığımız bu güzel hizmetlerin Bilecik’e ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.