DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖDÜLÜNÜ BAKAN TÜFENKCİ’DEN ALDI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖDÜLÜNÜ BAKAN TÜFENKCİ’DEN ALDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen ’Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ adlı törendeki iki ödülü; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’den aldı.

Hizmete geldiği 2004 yılından bu yana ”Geçmişiyle Övünen Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyen Marka Şehir Bilecik” ideali doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ödül töreninde; Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Kategorisindeki, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Teknoloji Yönetimi kategorisinde ise Bilecik Belediyesi 6 K Akıllı Duraklar ile iki ödüle layık görüldü.

Kayseri’de gerçekleşen ödül töreninde iki ödüle layık görülen Bilecik Belediyesi; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi ile geçmişe vefa örneği sergilerken, 6 K Akıllı Duraklar Projesi ile de teknolojiyi takip eden belediyecilik anlayışını taçlandırdı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ve birçok belediye başkanının katıldığı programda aldığı ödül hakkında yaptığı değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; Bilecik Belediyesi tarafından son derece önemli ve başarılı iki ödülü aldıkları için duydukları memnuniyeti belirtti.

TARİHE VEFA VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR ÖDÜLLE TAÇLANDIRILDI

Aldığı ödüller ile Bilecik Belediyesi’nin yeni çalışmalarında enerji ve güç elde ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı; şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi olarak, yaptığımız güzel çalışmalar, ödüller ile taçlandırılmaya devam ediyor. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen ’Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ adlı törende ödülümüzü; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’den aldık. Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu yana ”Geçmişiyle Övünen Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyen Marka Şehir Bilecik” ideali doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Kategorisindeki, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Teknoloji Yönetimi kategorisinde ise Bilecik Belediyesi 6 K Akıllı Duraklar ile iki ödüle layık görüldü. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi projemiz ile geçmişimizi yad etme ve vefa borcumuzu ödemeye çalışma gibi bir fırsata kavuşurken, 6 K Akıllı Duraklar ile de gerçekten geleceğe doğru olan adımlarımızın kuvvetini ortaya koymuş olduk. İnşallah bundan sonra da bu tür güzel çalışmalarımız olacak. Ben bu anlamda böyle güzel eserler ortaya koymamızda bizlere imkan veren hemşehrilerimiz ile çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.