DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI KANAL 26’DA GELİŞEN VE BÜYÜYEN BİLECİK’İN VİZYONUNU ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir’in özel yayın organı olan Kanal 26’ya canlı yayın konuğu olarak, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmalarını anlattı.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmalarını her ortamda hemşerilerimiz ve ülke insanımızla paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuğu olduğu programda 11 yıllık hizmet yolculuğu başta olmak üzere şehrimize ait birçok konuda bilgi verdi.

Kanal 26 Televizyonu’na Canlı yayın konuğu olarak ekranlara gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ayrıca Kanal 26’nın başarılı ismi Muharrem Esen’in gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

2004 yılından bu yana yapmış olduğu hizmetler başta olmak üzere, devam eden ve yeni yapılacak projeleri hakkında bilgiler aktaran Belediye Başkanı Selim Yağcı ayrıca, Bilecik’in Sağlık, Turizm, ekonomik gelirleri ve hedefleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

2023 Bilecik’ini nasıl görmek istediği şeklindeki soruyu da cevaplandıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu hedef doğrultusunda Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda ayrıca; Kapalı Yarı Olimpik Havuz, 3000 kişilik Kapalı Spor Salonu,  Yüksek Hızlı Tren Garı yanısıra; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Yaşayan Kent Müzesi, Katı Atık Dönüşüm Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi, Açık Hava Müzesi, 3. OSB, Sebze Meyve Hali, Yeni Stadyum, Yeni Hastane ile Sağlık ve Terapi merkezi hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.