DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI HER BİR MAHALLEMİZE MÜJDELİ HABERLER VERDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısındaki gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Şehrimizdeki her bir köşede devam eden çalışmalar ile yeni projeler hakkında meclis üyelerine kapsamlı bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, her bir mahallemiz için müjdeli haberler verdi.

Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin faaliyete girdiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin şehrimiz ve ilçelerine yapacağı katkılardan söz etti.

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin tamamlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Bilecik Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin Türkiye’deki en büyük ve kapasitesi yüksek tesislerden biri olduğunu belirterek, tesiste 2000 kişinin istihdam edileceğini sözlerine ekledi.

”ŞEHRİMİZİ OSMANLI MOTİFLİ LED IŞIKLANDIRMALARLA SÜSLEYECEĞİZ”

Mayıs ayı belediye meclis toplantısında şehrimiz için alınan güzel kararlardan birisi de şehir merkezindeki tüm ışıklandırmaların yenileneceği kararı oldu. Bilecik’in her gün gelişip büyüdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilk etapta Cumhuriyet, Ali Rıza Özkay ve Tevfikbey Caddeleri başta olmak üzere şehir merkezindeki tüm ışıklandırmaların Osmanlı motifli LED ışıklandırmalar ile süsleneceğini kaydetti. Belediye Başkanı Selim Yağcı ışıklandırmaların yenilenmesi çalışmaların aşamalı bir şekilde tüm şehirde uygulanacağını belirtti.

BİLECİK YÜKSEK HIZLI TREN GARI 15 MAYIS’TA FAALİYETE GEÇECEK

Belediye Başkanı Selim Yağcı, meclis üyelerine şehirde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında verdiği bilgiler kapsamında, Osmanlı Mimarisi ile göz kamaştıran Bilecik Yüksek Hızlı Tren Garının, 15 Mayıs’ta faaliyete geçeceğini belirtti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yüksek Hızlı Tren Garının şehrimizin, başta ulaşım ve turizm olmak üzere birçok noktadan fayda ve verim sağlayacağını sözlerine ekledi.

KARASU VADİSİNDE 10 BİN KİŞİLİK STADYUM

Belediye Başkanı Selim Yağcı, meclis toplantısında Bilecik Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile gerçekleştirilecek projeler hakkında verdiği bilgilerde Bilecik’e, Karasu Vadisinde 10 bin kişilik stadyum yapacaklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi olarak, sporun gelecekteki başarısına katkı sağlama adına güzel çalışmalarda bulundukların belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Vadisinde atıl hale bulunan belediye stadının da sentetik saha şeklinde yenileneceğini sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında ayrıca sentetik saha ile birlikte modern ve 1500 kişilik tribün yapacaklarını kaydetti.

KARASU VADİSİNDE 5 YILDIZLI OTEL PROJEMİZ VAR

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi’nin Karasu Vadisinde gerçekleştirdiği projelerle bölgenin, Bilecik’in en cazip alanlarından biri haline geleceğini belirtti.

Bilecik için geçici ve kısa vadeli proje ve çalışmalar yerine, çok daha ileriki zamanlara taşıyacak ve şehrin 20 yıllık, 30 yıllık geleceğine hitap eden projeler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, ileriye dönük projeleri arasında Karasu Vadisinde 5 yıldızlı otel projesi olduğunu sözlerine ekledi.

HEMŞERİLERİMİZ, DALAKDERE KENARINDA ÇAY İÇEBİLECEK

Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıda yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesindeki temizlik şirketinin araçlarının bulunduğu alanın kısa süre içinde tahliye edileceğini belirtti.

Burada gerçekleştirilecek çalışmalar ile vatandaşlarımız için yeni bir park ve dinlenme alanı oluşturacaklarını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ileriye dönük zaman diliminde dere kenarındaki düzenleme ve arıtma sistemleri kurulması çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın Dalakdere kenarında çay içebileceklerini kaydetti.

PELİTÖZÜ GÖLPARK’TA DÜZENLEMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi olarak Pelitözü Gölparkta yeni düzenlemeler gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların tamamlanması ile bölgenin vatandaşlarımız tarafından daha verimli bir şekilde kullanılacağını ve şehrin cazip merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.

DSC_3184 DSC_3188 hızlı tren 2 karasu vadisi 2 karasu vadisi 3 karasu vadisi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.