DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, HAC YOLCULUĞU ÖNCESİNDE PERSONELİYLE HELALLEŞTİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu yıl gerçekleştireceği Hac ibadeti öncesinde Belediye personeliyle helalleşti.

Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Selim Yağcı, ”Ben sizlerin üzerinde olan bütün haklarımı helal ediyorum. Sizlerin de helal etmenizi istiyorum” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

”Şu an bir yolculuk arefesindeyiz. Hayatımız zaten hep yolculuk şeklinde geçiyor. Hayatımızda aynı zamanda başlangıçlar ve sonuçlar var. Cenabı Hak, hepimizi hayırlı sonuçlara ulaştırsın. Sizlerle birlikte 10 yılı aşkın bir süredir çalışıyoruz. Şehrimizin gelişimi noktasında, insanımızın daha rahat ve müreffeh bir hayat sürdürmesi için gece ve gündüz çaba gösteriyoruz. Bu çalışma ortamı içerisinde bazen gülüyoruz, bazen ağlıyoruz, bazen kızıyoruz ve bazen seviyoruz. İnsanız ve insani niteliklerimiz var. Aynı zamanda eksikliklerimiz de var. Ama çalışma ortamı içerisinde kimsenin şahsiyetini rencide edecek bir tarzda davrandığımızı da düşünmüyorum. Ama insanız dedik. Eksikliklerimiz var dedik. Biz bir aileyiz ve böyle bir yolculuk öncesinde sizlerle de helalleşmeden gitmek de olmaz. Nasip olursa yarın hac farizasını yapmak üzere Bilecik’ten ayrılacağım. İnşallah sağlık ve sıhhat içinde 15 gün sonra döneceğim. Ben hepinize, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz saygıdan, sevgiden, bağlılıktan ve çalışmadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben sizlerin üzerinde olan bütün haklarımı helal ediyorum. Sizlerin de helal etmenizi istiyorum. İnşallah yine birlik ve beraberlik içinde şu cennet vatana hizmeti, büyük bir sevap ve ecir getireceğine inanarak, hizmet etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz hac farizası bizler için de yapılması gereken bir ibadet. Bu yıl nasip oldu. İnşallah buradan ayrıldığımız gibi sağlık ve sıhhat içerisinde döneriz. Ayrıca ben şimdiden hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlara ermeniz temennisiyle hoşça kalın diyorum”

Başkan Selim Yağcı, konuşmasının ardından belediye personeli ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, helalleşti.

DSC_7152 DSC_7153 DSC_7160 DSC_7166

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.