DOLAR
32,5317
EURO
34,8626
ALTIN
2.441,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebali Orta Okulunu ziyaret etti

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebali Orta Okulunu ziyaret etti

Belediye Başkanı Selim Yağcı: Dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha da iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebali Orta Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Başkan Selim Yağcı, Edebali Orta Okulu’na yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada, ”Vatandaşlarımızın desteğiyle kentimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha da iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Okulda öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Başkan Selim Yağcı, ”Şehrimizi her alanda ileriye taşıyacak bir çok güzel çalışmayı bu 10 yıl içinde birlikte gerçekleştirdik”’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

”Dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha da iyi olmak noktasında mücadele ve gayreti hep birlikte gösteriyoruz. Çeşitli vesilelerle okullarımıza ziyaretler gerçekleştirip siz değerli öğretmen ve öğrencilerimizin istek ve görüşlerini yakından takip etme fırsatı buluyoruz. Siz öğretmenler, geleceğimizin teminatı çocukları eğiten ve öğreten kimselersiniz. Bilecik Belediyesi olarak, yaptığımız çalışmaları kamuoyuyla paylaştığımız gibi bu bilgileri sizlerle de paylaşma imkanı bulmak bizleri mutlu ediyor. Eksikliklerimiz mutlaka vardır veyahut sizin gözünüzle bir değerlendirme almak bizler için önemlidir. Öte yandan Bilecik Belediyesi olarak, eğitime imkanlarımız dahilinde desteklerimizi sürdürüyoruz. Okullarımızdaki alt yapının oluşumundan genel idarenin yetemediği noktalarda yerel yönetim olarak imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

”BİLECİK’İ YENİDEN İNŞAA ETTİK’

10 yılda 13 bin iskan ruhsatı verdiklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Bu rakamlar mevcut sayıya göre düşünüldüğünde yeni bir şehrin inşaası anlamına geliyor. Bu inşaatlar ne için yapılıyor? Eğer inşaatlar yapılıyorsa bir hareketlilik vardır anlamına geliyor. Bu aynı zamanda burada yaşayan insanlarımızın Bilecik’e olan heyecanlarını ve ilgisinin bir göstergesidir. Şu anda Bilecik’te ciddi bir hareketlilik var. Göreve geldiğimizde arsa pay oranı yüzde 20’yi geçmiyordu. Bugün ise yüzde 20’nin altında arsa payı kalmadı, yüzde 50’ler oranındadır. İşte bu arsa payı değerleri arttıkça şehir için faydalı olan ekstra yatırımları yapabilirsiniz. Bu aynı zamanda şehrin değerinin yükselmesi anlamına geliyor. Gerçekten bugün baktığımızda 2004 yılında göreve geldiğimizde sokaklara dökecek bir kamyon mıcır bulmakta zorlanırken, bugün 20 bin kamyon sıcak asfaltı Bilecik’imizin sokak ve caddelerine dökebilecek konuma ve duruma geldik. Bilecik Belediyesi’nin 2004 yılındaki bütçesinin 3 milyon lira iken bugün bizler, 11 milyonluk Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi gibi güzel bir eser yaptık. Bunlar gerçekten sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz güzel başarılardır. Çünkü bunları sizin bizlere verdiğiniz destek ve görevlendirme ile gerçekleştirdik. İnşaallah, ‘Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele’ sloganında dediğimiz gibi bu güzellikleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz.

Okul Müdürü Mehmet İlkak ise Başkan Selim Yağcı’yı okullarında ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, ”Bizler okul olarak, gerçekten şu ana kadar Bilecik Belediyesi’nden birçok alanda destek gördük. Öte yandan gerek Belediye Başkanımızın makamında gördüğümüz güleryüz gerek belediye personelinin bizlere gösterdiği samimi yaklaşımdan dolayıçok mutlu oluyorum ve bundan dolayı kendim ve okulum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Selim Yağcı, ziyaretinde öğretmenlerin sorularını cevaplayarak, Bilecik Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.