DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI BİLECİK’İN GURURU OLAN SPORCULARI KABUL ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI BİLECİK’İN GURURU OLAN SPORCULARI KABUL ETTİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, geçtiğimiz haftalarda Aksaray’da yapılan Büyükler Bedensel Engelli Türkiye Şampiyonasında 72 kilogram sikletinde, 120 kilogramlık kaldırışı ile Türkiye Şampiyonu olan Furkan Sertel ile 65 kilogram sikletinde 67 kilogram kaldırarak, Türkiye 3.’sü olan Nihat Yel’i, kabul etti.
Bilecik Belediyespor formasıyla şampiyonaya katılan genç sporcuların, elde ettikleri başarı ile Bilecik’in gururu olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında şunları söyledi:
”Bugün mutlu bir olayı paylaşmak, gurur verici bir başarıyı paylaşmak için bir araya geldik ve sporcularımızı kabul ettik. Gerçekten bugün, doğumdan ölüme kadar şehrimizin her noktasında hizmet verme gayretinde olan Bilecik Belediyesi özellikle genç kardeşlerimize yapmış olduğu katkıların meyvesini almaya başladı. Biliyorsunuz, belediye olarak dez avantajlı gruptaki kardeşlerimiz için özel çalışmalarımız ve ilgimiz var. Engelli kardeşlerimizin spor yapmaları noktasında gerekli alt yapıyı hazırlama konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimiz hocalarımızın nezaretinde Bilecik Belediyespor’un forması altında Aksaray’da yapılan Büyükler Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katıldılar ve bu müsabakada şehrimize 2 madalya ile döndüler. Ben bu anlamda hem bütün sporcularımızı ve özelinde de genç kardeşlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Büyükler Bedensel Engelli Türkiye Şampiyonasında Furkan Sertel kardeşimiz, 72 kilogram sikletinde, 120 kilogramlık kaldırışı ile Türkiye Şampiyonu olurken, Nihat Yel ise 65 kilogram sikletinde 67 kilogram kaldırarak, Türkiye 3.’sü oldu. Bu başarılar bizlere gurur ve ayrı bir keyif verdi. Bizler bütün Bilecikliler olarak bu başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Kendilerinin bu anlamdaki başarılarının devamını diliyorum. Arkadaşlarımız, belediyemizin imkanlarından faydalanarak, müsabakaya katıldılar. İnşaallah daha güzel başarıları hep birlikte görürüz. Onlar derece yapmamış olsaydılar bile, her zaman bizim başımızın tacı olacaklar. Onlar bu spor dalına gönül verdiler. Biz de onlara destek vermeye devam edeceğiz. Şehrimize de bu sonuçlar hayırlı ve uğurlu olsun.
Sporcuların elde ettiği başarı dolayısıyla tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Furkan Sertel ve Nihat Yel’e birer altın hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI BİLECİK'İN GURURU OLAN SPORCULARI KABUL ETTİ (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.