DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ‘BAŞKANLAR ZİRVESİ’NE KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ‘BAŞKANLAR ZİRVESİ’NE KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marmara Bölgesi Belediye Başkanları’nın katıldığı Başkanlar Zirvesi’ne katıldı.

İzmir’de gerçekleşen ve 3 gün sürecek olan zirveye üye büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katılacak.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlığında gerçekleştirilecek Başkanlar Zirvesi’nde başkanlar, değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve liderlikte çağdaş eğilimleri konuşuyor.

İzmir’de 3 gün sürecek zirveye MBB’ye Zirve ile ilgili bilgi veren MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “MBB, 6’sı büyükşehir olmak üzere 181 belediyenin üye olduğu geniş bir aile. Kırk yılı aşkın bir geleneğe, böylesine köklü bir yapıya sahip olan birliğimize üye belediye başkanlarıyla her yıl Başkanlar Zirvesi’nde bir araya gelerek hem aramızdaki duygusal bağı güçlendiriyoruz hem de deneyim paylaşımında bulunuyoruz. Bu tür buluşmalardan elde edilen bilgi ve tecrübe kazanımları her ilimiz veya ilçemiz insanına kaliteli hizmet olarak dönüyor. Bu yüzden Başkanlar Zirvesi’ni önemsiyorum” dedi.

12 Şubat Cuma günü zirvede, daha önce Türk A Milli Futbol Takımı’nın ve Galatasaray Futbol Takımı’nın psikolojik danışmanlığını yapmış olan Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş, belediye başkanlarına “Potansiyeli Performansa Çeviren Lider” başlıklı bir sunum yapacak.

Dr. Moral olarak tanınan Dr. Halil İbrahim Erbıyık, genel hekimlik bilgileri ile entelektüel birikimini harmanlayarak hazırladığı “Sağlıklı Yönetici, Mutlu Toplum” sunumunda yoğun ve stresli bir tempoda çalışan başkanlara sağlıklı yaşamın sırlarını verecek.

Zirve kapsamında 13 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek olan Başkanlar Forumu’nda ise belediye başkanları değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve bu doğrultuda Marmara Belediyeler Birliği’nden beklentilerini konuşacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.