DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

28.02.2018
A+
A-

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo, Halter ve Tekvando takımlarının antrenörleri ve sporcularından oluşan heyeti ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, antrenör ve sporculara teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik sporu adına elde edilen başarı dolayısıyla da öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’ Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo, Halter ve Tekvando takımlarımızın antrenörleri ve sporcularımız ziyarette bulundular. Şehrimiz, son zamanlarda özellikle bireysel sporlarda güzel başarılar elde ediyor ve bizlerde bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehrimizi ve Ülkemizi, Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil eden, derece kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bünyesinde faaliyet gösteren birçok spor dalında ilimize önemli başarılar kazandıran Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörleri ve Sporcularımıza, bizlere böyle büyük bir onuru yaşattıkları için ayrıca teşekkür ediyor, güzel başarılarının devamını diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda antrenör ve sporculara çeşitli hediyeler taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.