DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ATÖLYE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Atölye Amirliklerini gezerek, atölye çalışan personel ve amirler ile bir araya geldi.

Destek Hizmetler Birimi’nde görev yapan çalışanlara konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni yılın tüm çalışanlar, Bilecik ve ülke insanı için hayırlı, uğurlu, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı ve belediye personeli olarak büyük bir sorumluluk taşıdıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, hizmette kalitenin arttırılması için gerekli tüm şartların yerine getirilmesi için hep birlikte çalıştıklarını belirtti.

”HEMŞERİLERİMİZE KARŞI OLAN SORUMLULUĞUMUZU

HİÇBİR ZAMAN UNUTMAMALIYIZ”

Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımız için gerçekleştirilen hizmetlerin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı ve çalışanları olarak hemşerilerimize karşı olan sorumluluğumuzu hiçbir zaman unutmamak gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

”Belediye Başkanlığı’nın 3. dönemi ve 11. yılını hep birlikte ulaştık. Bazı arkadaşlarımızla yıllardır çalışıyorken, bazı arkadaşlarımız ise belediye bünyesine yeni girdi. Ben, Bilecik Belediye Başkanı olarak sizler de Bilecik Belediyesi’nin birer personeli olarak, hemşehrilerimize karşı her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olduk. Bugüne kadar şehrimiz için gerçekten güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Yapılan bütün bu çalışmalarda siz değerli kardeşlerim ve belediye birim amirlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak bu güzel çalışmalarımıza hergün bir yenilerini ekleyerek, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmeti götürmenin de arayışı içinde olmamız gerekir. Bunun için yaptığımız tüm çalışmaları severek, ve isteyerek yapmamız çok önemlidir. Böylece yaptığımız işlerden hem sevap kazanmış oluruz hem de büyük bir mutluluk duymuş oluruz. Bizler, yönetim olarak hemşehrilerimizin teveccühüyle göreve geldiğimiz gibi sizler de Bilecik Belediyesi’ni temsil eden bireyler olarak önemli bir konumdasınız. Onun için bu anlamdaki tüm çalışma ve gayretlerimiz değerlidir.”

”YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA KIŞIN TÜM ZORLUKLARINI EN AZA İNDİRİYORUZ”

Bilecik Belediyesi’nin kış mevsimi çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Büyük bir aradan sonra kışın bereketli yüzüne kavuştuk. Ancak bu anlamda vatandaşlarımızın kış şartlarında karşılaşacağı zorlukları en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok şükür bu güne kadar vatandaşımızın başta ulaşım olmak birçok noktadaki ihtiyacı giderdik. Ulaşım noktasında şehrimizin tüm bölgelerinde 7 gün 24 saat gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hiçbir mağduriyete izin vermedik. Gerekli tüm malzeme ve ekiplerimle birlikte başta ulaşım olmak üzere hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırma noktasında güzel çalışmalar yapıyoruz. Var olan makine ve ekipmanlarımıza yenilerini ekleyerek, kış çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben bu yılın şehrimiz ve ülkemiz için güzelliklere, sağlıklı günlere ve mutluluğa vesile olmasını, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra personelin istek ve taleplerini değerlendirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyeye bağlı birim ve atölyeleri de inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere yeni alınan kar küreme araçlarını inceledi.

ğıo5 1 223 456ıo

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.