DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’IN RAMAZANI ŞERİF MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’IN RAMAZANI ŞERİF MESAJI

Belediye Başkanı Nihat Can, 11 Ayın Sultanı Ramazan dolayısıyla yayımladığı mesajında; ‘’Her yönüyle bizlere rahmet olan Ramazanı Şerif’in, başta Filistin’li kardeşlerimiz olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde mağdur ve mazlum kardeşlerimizin kurtuluşuna, huzur ve barışına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Mesajında Ramazan ayının İslam alemindeki yeri ve önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can,

‘’Ülkemiz ve Dirilişin Şehri Bilecik’imizde Ramazan ayının manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı Ramazanı Şerife girdik. Cenabı Allah’tan bizlerin bu ayda en iyi şekilde faydalananlardan eylemesini niyaz ediyoruz. Bununla birlikte başta Filistin’deki kardeşlerimiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde zalimlerin zulmüne maruz kalan insanlığın da kurtuluşuna vesile olmasını niyaz ediyoruz. Bizim inancımız, her an her zaman paylaşma üzerine kurulmuş ve bizler Millet ve devlet olarak bütün kardeşlerimizin acısını ve sevincini paylaşmakla yükümlüyüz. Dolayısıyla oradaki kardeşlerimiz için her an dua ediyoruz. Çünkü Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. İnşallah dualarımız, oruçlarımız kabul olur ve Ramazan Bayramı’na sağlık ve mutluluk içinde ulaşmak nasip olur. Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da Ramazan ayında, mahalle sakinlerimizle bir sofrada buluşacağız ve hasbihal edeceğiz. Bu yıl da çocuklarımız için güzel Ramazan etkinlikleri olacak. Bu vesile ile hemşehrilerimiz ve bütün İslam alemindeki kardeşlerimizin Ramazanı Şeriflerini tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.